haraj logo
جستجو

کیک کاپوچینو

مواد لازم :
شیر : یک لیوانقهوه فوری : دو قاشق غذت خوریکاپوچینو آماده : یک قاشق غذاخوری سر پرشکر : یک لیوانتخم مرغ : 3 عددآرد سفید : 2 لیوانروغن : یک سوم لیوانوانیل : یک قاشق چای خوریبکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری پر

مرحله اول تهیه کیک کاپوچینو :

قبل از هر چیز فر رو با دمای ۱۷۰درجه روشن می کنیم(توستر ۱۶۰درجه)

همه مواد بااااید هم دمای محیط باشن

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن اینقدر هم میزنیم تا رنگش کرم روشن بشه و حجم بگیره.حالا روغن رو اضافه می کنیم و یه کم هم میزنیم.در این لحظه پودر نسکافه  و کاپوچینو رو با شیر مخلوط می کنیم نصفش رو داخل موادمون می ریزیم کمی هم می زنیم در این لحظه آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط و الک کردیم نصفش رو داخل مایه کیک میریزیم کمی هم میزنیم.مجددا بقیه شیرونسکافه و کاپوچینو رو می ریزیم و در نهایت بقیه آرد رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم در حدی که پف مواد نخوابه و مایه کیک یکدست بشه.

کیک کاپوچینو

مرحله دوم پخت کیک کاپوچینو:

قالب رو با روغن چرب می کنیم مایه کیک رو داخلش می ریزیم .قالب رو در فر قرار میدیم بمدت حدودا سی و پنج تا چهل دقیقه به خوبی پف کنه و بپزه.

کیک کاپوچینو

مرحله سوم تزیین و سرو کیک کاپوچینو:

بعد کیک رو بیرون میاریم و اجازه می دیم سرد بشه.از قالب خارج و به دلخواه تزیین و سرو می کنیم.من خامه کشی رو ترجیح دادم.

 کیک کاپوچینو

منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هستش که معمولا باهاش چای میخورن.

قالبی که من استفاده کردم گرد ساده بود از جنس تفلون و‌قطر ۲۲سانت.

به خامه قنادیم کمی نسکافه اضافه کردم بعد همش زدم و فرم دادم هم رنگش خوب میشه هم طعم جذابی داره

بعد از خامه کشی کیک رو حداقل به مدت ۲ساعت توی یخچال بذارین .

می تونید برای روی کیک از گاناش هم استفاده کنید .از توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای برای تزیین استفاده کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها