haraj logo
جستجو

فالوده طالبی فالوده ایرانی با قطعات طالبی اسموتی طالبی

فالوده طالبی

مواد لازم :
طالبی بزرگ 1 عددیخ قالبی 1 پیمانهگلاب 1 قاشق غذاخوریعرق نسترن 1 قاشق غذاخوریعسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)گل سرخ برای تزیین

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

فالوده‌های خنک در فصل تابستان بهترین نوشیدنی‌ها هستند و در روزهای گرم حسابی می‌چسبند. فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه می‌شود البته برای طعم و عطر بیشتر در اینجا از عرقیجات طبیعی و عسل استفاده شده است که لذت نوشیدن طالبی را دو چندان می‌کنند. همچنین با اضافه کردن چند اسکوپ طالبی به فالوده نوشیدنی شما هم شیک‌تر می شود و هم خوشمزه‌تر. نحوه سرو و تزیین فالوده بستگی به سلیقه شما دارد. می‌توانید چند پر گل سرخ روی فالوده بریزید یا اسکوپ‌های طالبی را از سیخ چوبی رد کنید و برای زیبایی بیشتر داخل یا روی فالوده طالبی قرار دهید.

 

طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هسته‌هایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپ‌ساز، شروع کنید به خارج کردن توپ‌های طالبی. این توپ‌ها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.

 

عکس

 

طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.

 

حال طالبی‌های خرد شده را همراه با قطعات یخ، گلاب، عرق نسترن و عسل داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یخ کاملاً خرد و مخلوط یکنواخت شود. مقدار عسل را می‌توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.

 

آیس پک شکلاتی

عکس

 

وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با اسکوپ‌های طالبی تزیین کنید (مثلاً می‌توانید آنها را از یک سیخ چوبی رد کنید و روی لیوان قرار دهید). همچنین می‌توانید فالوده طالبی را داخل کاسه یا همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید. برای تزیین هم می‌توانید از اسکوپ‌های طالبی و گل سرخ استفاده کند.

 

عکس

 

آخرین آموزش ها
برترین ها