haraj logo
جستجو

کنسرو قارچ

مواد لازم :
قارچ : 3 کیلوآب : 30 لیوانآبلیمو : 1/5 پیمانهنمک : 5 قاشق غذاخوری سرپر

سلام خدمت دوستای خوبم حالتون چطوره؟ 

معمولا خانم های شاغل یا خانم هایی که تعداد بچه هاشون زیاده، معمولا همیشه دغدغه ی غذا رو دارن  و چی بهتر از این که مواد غذایی آماده و یا فریز شده داشته باشن تا به راحتی بتونن غذاها رو تهیه کنن. 

توی این دستور پخت، میخوام طرز تهیه ی کنسرو قارچ رو بهتون آموزش بدم... 

ممکنه شما قارچ بخرید، مقداری ازش رو استفاده کنید اما مقداری دیگه ازش باقی بمونه که می تونید به این روش نگهداری کنید تا مصرف بعدی تازه بمونه.  


اول از هر چیزی، سه کیلو قارچ رو با اسکاج نرم می شوریم و بعد بدون اینکه قارچ ها رو بخیسونیم، به مدل دلخواه خورد می کنیم.

کنسرو قارچ


حال 30 لیوان آب را درون قابلمه ای ریخته و می گذاریم تا به جوش بیاید. اگر ظرف هاتون کوچیک هستن، می تونین از دوتا ظرف استفاده کنید.

بعد از این که به جوش اومد، یک و نیم پیمانه آبلیمو اضافه می کنیم. ( دوستای عزیزم، شما می تونین به جای آبلیمو از سرکه سیب هم استفاده کنید.) و بعد نمک رو اضافه می کنیم و باز هم میزاریم تا جوش بیاد و بعد قارچ ها رو توی قابلمه می ریزیم و در قابلمه رو میزاریم. ( در قابلمه رو نیمه باز میزاریم)  و تایم می گیریم به اندازه پنج دقیقه و بعد شعله رو خاموش می کنیم.


خب حالا قارچ ها رو آبکش می کنیم. قارچ ها درون آبکش به صورت جدا سرد شوند و آب قارچ ها نیز جداگانه. 


قارچ ها رو درون شیشه میریزیم و از همون آبی که سرد شد روش میریزیم و درش رو محکم می بندیم و به مدت سه ماه توی یخچال نگهداری می کنیم. 

کنسرو قارچ

آخرین آموزش ها
برترین ها