haraj logo
جستجو

کمپوت سیب

کمپوت فقط برای عیادت از بیمار نیست! مخصوصاً کمپوت سیب که فوق العاده خوشمزه است و کاربردهای مختلفی داره. مثلاً میتونید اون رو روی کرپ، پنکیک، وافل، فرنچ تست یا حتی اوتمیل بریزید و کمی به صبحانه هایی که میخورید تنوع بدید. دنبال یه کیک پاییزی جذاب هستید؟ خب کاری نداره. یه کیک ساده درست کنید. بعد با یه لایه نازک خامه سبک و کمپوت سیب تزئینش کنید. تازه انواع چیز کیک رو هم میتونید با همین روش تزیین کنید. اگه حوصله هیچ کدوم از این ها رو هم ندارید میتونید کمپوت رو همراه کمی بستنی وانیلی ساده سرو کنید.

مواد لازم :
سیب 3 عددآب 1 و 1/2 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوریگلاب 3 قاشق غذاخوریهل 3 عددآبلیمو 1 قاشق چایخوری

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر کمپوت سیب خانگی

برای درست کردن کمپوت سیب در خانه بهتون پیشنهاد میکنم از سیب هایی استفاده کنید که کاملاً سالم و کمی سفت هستند. از نظر طعم هم من دوست دارم سیبی انتخاب کنم که ترش و شیرین باشه. این طعم بهتری به کمپوت خانگی شما میده. البته این بستگی به سلیقه خودتون داره. هم از سیب زرد میتونید استفاده کنید و هم قرمز.

نحوه خرد کردن سیب هم کاملاً سلیقه ای است. با زدن اسلایس های عمودی شکل کمپوت جذاب تر و مجلسی تر میشه که برای تزیین کیک و دسر خیلی مناسبه. البته اگه تزیین شلخته تری دوست دارید میتونید سیب رو به شکل های مختلف و نا منظم خرد کنید. حتی میتونید سیب رو قالب بزنید. خلاصه برای این مرحله از تهیه کمپوت سیب خانگی میتونید از خلاقیت خودتون استفاده کنید.

خبر خوش این که مواد زیادی نیاز ندارید. سیب تر و تازه، کمی دارچین، کره و شکر قهوه ای مواد ساده تشکیل دهنده کمپوت سیب هستند. خبر خوب دیگه هم اینه که کل مراحل تهیه نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه. پس بدون معطلی دست به کار شید.

 

تصویر کمپوت سیب روی پای

 

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

 

1- قابلمه ای را روی شعله متوسط قرار دهید. آب، شکر، گلاب، آبلیمو و دانه های هل را داخل آن بریزید و هم بزنید. بگذارید جوش بیاید.

2- وقتی مخلوط آب و شکر به جوش رسید، سیب خرد شده را به آن اضافه کنید.

3- بگذارید 20 دقیقه به پخت ادامه دهد تا شربت کمی قوام بیاید و سیب نرم شود.

طرز تهیه قیمه بوشهری (جنوب)

4- دانه های هل را خارج کنید و دور بریزید. کمپوت سیب آماده شده را داخل شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

تصویر کمپوت سیب

  

تهیه کمپوت سیب در مایکروفر

1- سیب ها را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

2- آب و شکر و گلاب را باهم مخلوط کنید و سیب های خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس داخل ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و روی آن را با بشقابی بپوشانید. ظرف را داخل مایکروفر قرار دهید و با قدرت 100% مایکروفر را روشن کنید.

3- پنج دقیقه بگذارید کمپوت بپزد. سپس مواد را با قاشق کمی مخلوط کنید و مجدد 5 دقیقه دیگر بگذارید کمپوت بپزد و آماده شود ( در مجموع 10 دقیقه زمان برای تهیه کمپوت سیب در مایکروفر لازم است). آن را از مایکروفر خارج کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس میل کنید.

(در این روش نیازی به آبلیمو و هل نیست)

 

عکس کمپوت کرپ

 

نکته های کلیدی

برای تهیه کمپوت از میوه های سالم و بدون لکه استفاده کنید.

برای خوش رنگ شدن میتوانید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.

اگر عطر هل و گلاب را در کمپوت دوست ندارید میتوانید به جای آن از نصف قاشق چایخوری وانیل یا کمی دارچین استفاده کنید.

زمان دقیق پخت سیب بستگی به ضخامت برش های شما دارد. میتوانید با خلال دندان چک کنید. اگر خلال دندان به راحتی در سیب فرو رفت به اندازه کافی پخته است.

اگر سیب پخته بود ولی آب کمپوت بیش از حد رقیق بود، سیب ها را خارج کنید و بگذارید شربت یک غل دیگر بخورد.

برای درست کردن کمپوت سیب درسته در خانه کافی است وسط سیب ها را پوست بگیرید. وسط آنها را با هسته گیر خارج کنید. سپس به همان روش کمپوت را تهیه کنید. در این صورت ممکن است کمی زمان پخت بیشتری لازم باشد.

از سیب گلاب هم میتوانید استفاده کنید.

کمپوت نسبت به مربا شکر کمتری دارد. به همین علت هم برای بیماران و افراد سالخورده مناسب تر است.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها