haraj logo
جستجو

کافه گلاسه

مواد لازم :
بستنی کاکائویی : 200 گرمنسکافه : 2 قاشق چایخوریشکر سفید : 2 قاشق غذاخوریشیر پرچرب : دو فنجانبستنی وانیلی : 50 گرمآب جوش : 2 قاشق غذاخوری


جهت تهیه ی این نوشیدنی خنک و جذاب، ابتدا دو قاشق چایخوری پودر نسکافه را به همراه دو قاشق غذاخوری سر خالی شکر سفید مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در دو قاشق غذاخوری آب جوش حل نمایید.


مخلوط نسکافه و شکر حل شده را در ظرف مورد نظر بریزید.

کافه گلاسه


داخل هر ظرف ابتدا یک قاشق غذاخوری بستنی وانیلی و سپس روی آن، سه قاشق غذاخوری بستنی کاکائویی بریزید. (دقت نمایید اینکه از هر کدام از بستنی ها چه مقدار بریزید کاملاً سلیقه ای است. من خودم چون بستنی کاکائویی را ترجیح می دهم بیشتر می ریزیم. پس نسبت این دو طعم مختلف بستنی کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و اندازه اش اختیاری است).

کافه گلاسه


دو فنجان شیر سرد را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و حدود ده الی پانزده ثانیه آن را روشن نمایید تا شیر ما حالت کف دار پیدا کند. (دقت نمایید که اگر وقت کافی ندارید یا مخلوط کن در دسترس نیست این مرحله را می توانید حذف نمایید. این مرحله نیز کاملاً اختیاری است).


شیر کف کرده را خیلی سریع داخل ظروف حاوی بستنی بریزید و خیلی سریع پیش از اینکه بستنی ها آب شوند و شکلشان را از دست بدهند سرو نمایید. این نوشیدنی خنک برای پذیرایی میهمانان در روز های گرم تابستان و همچنین به عنوان دسر بعد از غذا گزینه ی مناسبی است.

کافه گلاسه شما آماده است... نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها