haraj logo
جستجو

براونی ردولوت

مواد لازم :
شکلات تخته ای : 200گرمکره : 150 گرمآرد سفید : یک و نیم پیمانهشکر : دو پیمانهتخم مرغ : 4عددنمک : لازمبکینگ پودر : یک و نیم ق چرنگ خوراکی : 2ق چخاک قند : 4ق غپنیر خامه ای : 3پیمانهوانیل : 2ق چ



براونی ردولوت

ابتدا صد و پنجاه گرم کره را در یک تابه کوچک می ریزیم و دویست گرم شکلات تخته ای داخلش اضافه کنید و با شعله ی کم هم بزنید. 

براونی ردولوت


شکلات و کره ی ذوب شده را داخل ظرف گودی می ریزیم و قتی سرد شد دو پیمانه شکر داخلش اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید. تخم مرغ ها را تک تک اضافه می کنیم یعنی یکی اضافه کنیم و هم بزنیم... 

براونی ردولوت

یک و نیم پیمانه آرد سفید و دو قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز در آن می ریزیم یک قاشق چایخوری وانیل و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر برای خوش طعم شدن به آن اضافه کنید و مقدار کمی به اندازه ی یک قاشق چایخوری نمک در آن بریزید. مواد را با همزن دستی یا قاشق بزرگ خوب با هم ترکیب کنید. 


 قالبی که می خواهیم در آن براونی درست کنیم همان قالب کیک مستطیلی است آن را اول چرب کنیم بعد یک کاغذ روغنی در آن بگذاریم طوری که کاغذ دیواره های قالب را هم در بر بگیرد. 

فر را ده دقیقه ی قبل گرم کنیم حالا موادمان را داخل قالب می ریزیم و قالب را چهل دقیقه در دمای صد و نود درجه می گذاریم. 


در کاسه ای سه پیمانه پنیر خامه ای و یک قاشق چایخوری وانیل و چهار قاشق خاک قند و یک قاشق کره را باهمزن هم می زنیم تا خامه ی روی کیک ما آماده شود. 

براونی ردولوت


کیک را در سینی بگدارید و رویش خامه ای که در مرحله ی قبل درست کردید بریزید و با چای نوش جان کنید.

 براونی ردولوت

براونی ردولوت

آخرین آموزش ها
برترین ها