haraj logo
جستجو

آبگوشت

مواد لازم :
گوشت گوسفندی : 400گرمدنبه : 100گرمنخود : نصف پیمانهلوبیا چیتی : نصف پیمانهگوجه فرنگی : 2عددسیب زمینی : 2عددپیاز : یک عددرب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل : به مقدار لازمزردچوبه : 1 قاشق چایخوریادویه کاری : 1 قاشق چایخوریچوب دارچین : یک تکهرزماری : یک شاخه کوچک

باز هم یک غذای سنتی و اصیل ایرانی... آبگوشت در ایران طرفداران زیادی دارد و تقریباً هیچ کسی نیست که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. طرز تهیه این غذای لذیذ به شرح ذیل می باشد.


ابتدا حبوبات را از 24 ساعت قبل خیس می کنیم و در این 24 ساعت چندین بار آب آن را عوض می کنیم.


در قابلمه ای پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تفت می دهیم. زردچوبه و ادویه را اضافه نموده و تفت می دهیم.

آبگوشت


سپس چوب دارچین، رزماری، یک عدد گوجه فرنگی، دنبه و گوشت ها را در آن ریخته و 7 لیوان آب به همراه نخود و لوبیاها اضافه می کنیم. شعله را زیاد می کنیم تا جوش بیاید سپس شعله را کم کرده درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم بپزد.

آبگوشت


پس از 90 دقیقه چوب دارچین و رزماری را بیرون آورده دور می ریزیم. دنبه و گوجه فرنگی را نیز از آبگوشت درآورده در ظرفی مناسب کوبیدن می گذاریم. پوست گوجه فرنگی را از آن جدا می کنیم. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و نمک و پودر لیمو عمانی به آن اضافه گرده و با گوشت کوب همه را کاملاً له می کنیم. سپس به همراه یک عدد سیب زمینی پوست گرفته درون قابلمه آبگوشت می ریزیم.


پس از یک ساعت دیگر آبگوشت آماده می باشد. آب آبگوشت را جدا کرده و بقیه موارد را که شامل سیب زمینی، گوشت، نخود و لوبیا می باشد برای  تهیه گوشت کوبیده نگه می داریم

آبگوشت

نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها