haraj logo
جستجو

خورش کلم بروکلی

مواد لازم :
زعفران دمکرده : به مقدار لازمآب لیموی تازه : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمگوشت چرخ کرده : نیم کیلوکلم بروکلی : 250گرمدارچین : یک قاشق چایخوریسیر : دو حبهزردچوبه : نصف قاشق چایخوریفلفل قرمز : یک سوم قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوریپیاز : یک عددنمک : به میزان لازم

امروز یک خورش خوشمزه و دارای خواص غذای بالا رو آموزش میخوام بدم کدبانوهای گلم با من همراه باشید

خورش کلم بروکلی


کلم ها رو خوب میشوریم(بخاطر حشرات و کرم های که ممکنه داخل گل های کلم باشه ) و تکه تکه می کنیم و در قابلمه ای آب میریزیم و به مدت 10دقیقه کلم ها را میپزیم و بعد روی آبکش میریزیم و کنار میذاریم (باید توجه کنید که باید مقدار کمی نمک به آب اضافه کنیم چون اگه اضافه نکنید کلم ها وا میره و له میشه) 


یک ظرف به اندازه بزرگی کلم انتخاب میکنیم  بطوری که کلم بطور کامل داخل اون قرار بگیره و ظرف با اب سرد پر میکنیم چون اب ولرم باعث پژمرده شدن کلم میشه به مدت 15 دقیقه داخل اب قرار میدیم و ابکش میکنیم 

خوروش بروکلی

روش بعدی داخل اب نمک مقداری میریزیم 

روش سوم سرکه سفید در اب میریزیم به نسبت 3به 1 مثلا سه لیوان اب و یک لیوان سرکه و بعد از 15 دقیقه میشوریم


پیازها را خرد کرده یا میتونید رنده کنید و داخل روغن سرخ میکنیم و اجازه میدیم اب پیاز خوب گرفته بشه سپس گوشت چرخ کرده(میتونید گوشتها رو قلقلی کنید یا از گوشت تکه استفاده کنید که باید مدت زمان بیشتری بپزه و بعد از پخت کامل گوشت کلم بروکلی رو به مواد اضافه کنید ) و سیر که از قبل رنده کردیم را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدیم 

خوروش بروکلی


در این مرحله نمک ،فلفل،زردچوبه،دارچین ،زعفران ابکرده و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم (بسته به ذائقه شما میتونید واسه خوش طعم شدن خورشت به ان یک مقدار اب لیمو تازه یا ابقوره یا خود قوره و یا لیمو عمانی اضافه کنید)بعد یک لیوان آب به مواد اضافه میکنیم و وقتی اب جوش اومد شعله را کم میکنیم و به مدت 25 دقیقه اجازه میدیم تا بپزه 

غذا امادست 

این خورش رو میشه هم با برنج خورد و هم نان نوشه جانتون

آخرین آموزش ها
برترین ها