haraj logo
جستجو

استیک با کلم بروکلی غذای چینی استیک و کلم بروکلی

استیک با کلم بروکلی یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهایی است که میتوانید به آسانی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. گوشت گاو به صورت قطعات باریک در میاید و نیم ساعت در مخلوطی از نشاسته و پودر سیر خیس میخورد. این کار باعث میشود طعم و بافت استیک بعد از پخت بهتر شود. بعد از پخت، گوشت با کلم بروکلی و پیاز تفت داده شده و یک سس مخصوص مخلوط میشود. استیک با کلم بروکلی را اغلب با پلوی داغ و تازه سرو میکنند. این غذا در اصل غذایی چینی است و در رستوران های چینی مشابه آن پیدا میشود. اما این نسخه خانگی از هر استیک با کلم بروکلی که در رستوران خورده باشید بهتر و لذیذتر است.

مواد لازم :
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوریآب 1/2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوریپودر سیر 1/2 قاشق چایخوریاستیک گاو 450 گرمروغن زیتون 2 قاشق غذاخوریکلم بروکلی 4 پیمانهپیاز کوچک 1 عددسس سویا کم نمک 1/3 پیمانهشکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوریزنجبیل 1 قاشق چایخوریپلو به مقدار کافی برای سرو

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

طرز تهیه: ابتدا 2 قاشق از نشاسته ذرت را با پودر سیر و 2 قاشق آب در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. گوشت استیک را به صورت تکه های باریک برش بزنید. حال گوشت را داخل مخلوط نشاسته بریزید و زیر و رو کنید. بگذارید نیم ساعت گوشت در این مخلوط بماند.

 

تصویر

 

تابه بزرگی را روی شعله زیاد قرار دهید. 1 قاشق روغن زیتون برتر داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت آغشته به مخلوط نشاسته را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن به مقدار دلخواه شما سرخ شود. سپس گوشت را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.

 

گل های کلم بروکلی را از هم جدا کنید و همراه با پیاز خرد شده در روغن باقیمانده در همان تابه تفت بدهید (4-5 دقیقه).

 

طرز تهیه رول مرغ و بروکلی

عکس

 

حال گوشت را به تابه برگردانید. سس سویا، شکر قهوه ای، زنجبیل و 1 قاشق نشاسته ذرت باقیمانده و نصف پیمانه آب را مخلوط کنید و به محتویات تابه اضافه نمایید. به مدت 2 دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید.

 

تصویر

 

استیک با کلم بروکلی را همراه با پلوی داغ سرو کنید.

 

عکس

 

آخرین آموزش ها
برترین ها