haraj logo
جستجو

نان صبحانه

مواد لازم :
آرد گندم : نیم کیلوشیر : یک پیمانهروغن جامد : شش قاشق سوپ خوریخمیر مایه : یک قاشق سوپ خوریشکر : یک قاشق سوپخورینمک : یک قاشق چایخوریتخم مرغ : به مقدار لازم


شیر را کمی حرارت می دهیم طوری که زیاد داغ نشود و سرد هم نباشد سپس خمیر مایه و یک قاشق شکر را به آن اضافه می کنیم. ده دقیقه هم می زنیم. زمانی خمیر مایه آماده می شود که حباب روی خمیر تشکیل می شود و صدای آن نیز موقع نزدیک کردن گوش شنیده می شود. در ظرفی دیگر نمک ، روغن ، مابقی شکر و تخم مرغ را هم میزنیم. خمیر مایه ای را که درست کرده ایم به مدت ده دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبندگی آن از بین برود. می توانید مقداری آرد به ته سینی یا ظرفتان بپاشید تا چسبندگی آن را از بین ببرد.

حالا خمیر را در کاسه ای قرار می دهیم و یک برش به شکل زیر روی آن ایجاد می کنیم. درب ظرف را با سلفون می بندیم و در محیط گرمی قرار می دهیم. می توانید از ملافه و پتو استفاده کنید.

نان صحبانه


وقتی حجم خمیر دوبرابر شد می توان از آن استفاده کرد. برای رسیدن به این مرحله باید دو ساعت صبر کنید. بعد خمیر را بر میداریم و ورز می دهیم. خمیر را گرد به چند قسمت دلخواه تقسیم می کنیم و گرد کرده و دوباره پهن می کنیم. درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم خمیر های آماده شده را می چینیم و یک ربع صبر می کنیم تا خمیر ها کمی پف کند. 

نان صبحانه


فر را از قبل روشن می کنیم و در دمای 180 درجه قرار می دهیم و 25 دقیقه نان ها را در آن قرار می دهیم تا بپزد.

 نان صبحانه

 

آخرین آموزش ها
برترین ها