haraj logo
جستجو

سس نان

مواد لازم :
خامه : 150 گرمشیر : 250 میلی لیترخمیر نان : 75 گرمکره : 50 گرمپیاز : یک عددسیر : نصف حبهبرگ بو : یک برگپودر مریم گلی : 1 قاشق چایخوریجوز هندی : به میزان لازمنمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا شیر و کره را به روش بن ماری در ظرفی گرم کرده و سپس پیاز، سیر و برگ بوی خرد شده پودرمریم گلی و جوز هندی را به آنها اضافه نمایید پس از چند دقیقه هم زدن و قبل از اینکه به جوش بیاید از خرده های نان مقداری خمیر نان تهیه کنید و آن را نیز اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته شود پس از پخت سس آن را در آسیاب ریخته و در نهایت خامه، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه نمایید.

نکته: این سس را می­توان به همراه گوشت بوقلمون نوش جان کرد.

سس نان

آخرین آموزش ها
برترین ها