haraj logo
جستجو

ته چین میگو

مواد لازم :
میگو : 20 عدد ریزبرنج : 2 پیمانهلوبیا چشم بلبلی : یک پیمانهسیب زمینی : دو عدد متوسطپیاز : 2 عددسیر : 2 حبهکشمش : یک دوم پیمانهپودر کاری : به میزان لازمنمک : به میزان لازمزردچوبه : به میزان لازمروغن : به میزان لازمآب : 4 لیوانآب : 5 لیوانفلفل سیاه : به میزان لازمنان لواش : یک عدد


 

پیاز ها را به شکل مربع خرد می کنیم. ماهیتابه را گرم می کنیم و کمی روغن در آن می ریزیم. پیاز را در روغن ریخته و تفت می دهیم. وقتی پیاز ها طلایی رنگ شدند، سیر را رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را مکعبی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. مواد را خوب تفت می دهیم تا سیب زمینی ها سرخ شوند.

ته چین میگو


لوبیا چشم بلبلی را از قبل خیس می کنیم و چندبار آبش را عوض می کنیم تا نفخش گرفته شود. آب لوبیا را آبکش می کنیم و در آب جوش می ریزیم تا بپزد. سعی می کنیم تا آبش کم باشد که در انتهای پخت چیزی از آبش نمانده باشد یا خیلی کم باشد. لوبیای پخته شده را بعد از تفت خوردن سیب زمینی ها اضافه می کنیم. پودر کاری و فلفل سیاه را هم اضافه می کنیم.

ته چین میگو


میگو ها را پاک می کنیم و به همراه کشمش به مواد اضافه کرده، تفت می دهیم.

برنج را به شیوه های معمول با نمک خیس کرده و در آب می جوشانیم و آبکش می کنیم. کف قابلمه ای را روغن می ریزیم و با نان لواش می پوشانیم. یک لایه برنج یک لایه از مواد تفت خورده را در قابلمه می ریزیم و تکرار می کنیم.

بدون اینکه روغن روی مواد بریزیم دور برنج آب می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا دم بکشد. بعد 45 دقیقه ته چین میگو آماده ی سرو می باشد.

ته چین میگو

آخرین آموزش ها
برترین ها