haraj logo
جستجو

ته چین شیرازی

مواد لازم :
مرغ : 500گرمبرنج : 3پیمانهروغن : 1پیمانهپیاز : 1عددبادمجان : 2عددزرشک : 100گرمزعفران دمکرده : 2قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ : 2عددماست : 1/2پیمانهنمک و فلفل : مقدار لازم

مرغ را با یک پیمانه آب وکمی نمک وزردچوبه و یک پیاز آب پز کنید

برنج را از قبل خیس کرده آبکش کنید

بادمجان را پوست کنده حلقه حلقه کنید و در روغن تفت دهید

ماست را باکمی نمک و نیمی از زعفران ماست و یک پیمانه برنج آبکش شده مخلوط کنید 

مایعی شبیه کیک درست می شود

کف قابلمه روغن بریزید و مایع را درآن بریزیدبادمجان هارا روی آن بچینید

سپس یک لایه برنج بریزیدو مرغ های از قبل پخته را تکه هایی باندازه بند انگشت کنید و یک لایه بچینید

مابقی برنج را بریزید و دم کنیدازآب مرغ برای دم کردن استقاده کنید

برنج را قالبی در ظرف برگردانید

از زرشک برای تزیین استفاده کنید

ته چین شیرازی

آخرین آموزش ها
برترین ها