haraj logo
جستجو

ته چین در فر

مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد برنج : 2 پیمانه بادمجان : 2 عدد کره : 3 قاشق غذاخوری روغن مایع : نصف پیمانه تخم مرغ : 3 عدد ماست چکیده : 1 پیمانه زعفران دمکرده : 1 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم دارچین : 1 قاشق چایخوری آب : به میزان لازم پیاز : 1 عدد زرشک : 1/2 پیمانه


سینه مرغ را پاک کرده و می شوییم. کمی آب در قابلمه می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم. پیاز را قاچ می کنیم و در آب می اندازیم. کمی نمک به آب می پاشیم و در قابلمه را می گذاریم تا مرغ بپزد. راه دیگر این است که مرغ را از اول خرد کنیم و بعد آن را با ادویه و پیاز بپزیم.


بعد از پخت آب مرغ را جدا می کنیم و استخوان های مرغ را از گوشتش سوا کرده و گوشت آن را با دست ریش ریش می کنیم. به دلخواه مرغ ریش ریش را با کمی کره و چاشنی دارچین تفت می دهیم تا خوش طعم شود.

ته چین در فر


برنج را با نمک خیس می کنیم. بعد از گذشت یک تا دو ساعت آب آن را بیرون می ریزیم و در قابلمه ی آب جوشی که قبلا آماده کردیم می ریزیم. باز کمی نمک به برنج می زنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد. برنج را قبل از اینکه نرم شود، آبکش می کنیم.


در ظرفی دو تخم مرغ می شکنیم و یک سوم ماست و زعفران و نمک را همراه نیمی از زردچوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم. با چنگال خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

ته چین در فر


کره را آب می کنیم. بجز یک پیمانه برنج، بقیه آن را در ظرف مخلوط تخم مرغ می ریزیم و کره ذوب شده و روغن مایع را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با برنج مخلوط می کنیم.


یک عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با بقیه ماست قاطی کرده و هم می زنیم و با یک پیمانه برنجی که دست نخورده مانده بود، مخلوط می کنیم.


روغن مایع را در ظرف یا قابلمه مورد نظرمان برای ته چین می ریزیم و همه جای آن را آغشته به روغن می کنیم. ظرف را روی گاز می گذاریم و داغش می کنیم.


برنج زعفرانی شده را در ظرف یا قابلمه می ریزیم و با فشار دست کاری می کنیم تا انسجام پیدا کند.


بادمجان ها را سرخ می کنیم. مرغ و بادمجان را روی برنج می چینیم و دوباره برنج می ریزیم. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم. بالاترین لایه ته چین را برنج سفید می پاشیم و با کفگیر فشار می دهیم تا بعد از پخت، همه با هم راحت از ته ظرف جدا شود.


فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم و حالا ظرف را در فر می گذاریم. یک و نیم ساعت زمان لازم است تا ته چین برشته و آماده شود.


بعد از زمان تعیین شده، ظرف را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. ظرف مورد نظرمان برای سرو را روی قابلمه می گذاریم و ته چین را در آن بر می گردانیم. روی ته چین را با زرشک و مواد دیگر تزئین می کنیم. اگر از این آموزش خوشتان آمد نظر هایتان را برای ما ارسال کنید.


1. زعفران را در ظرفی که در دارد، دم کنید و آب جوش کمتری در آن بریزید  تا طعم و عطر بهتری داشته باشد.

2. به دلیل استفاده از ماست معمولا این غذا کم نمک به نظر می رسد و این شما هستید که باید با زیرکی مقدار درست و اندازه آن را تعیین کنید.

3. اگر حرارت گاز یا فر شما موقع پختن ته چین ملایم باشد در نهایت ته چین هم بهتر می پزد و هم رنگ بهتری خواهد داشت.

4. اگر می خواهید از زرشک هم در ته چین استفاده کنید، آن را با شکر و کره تفت داده و موقع تفت دادن مرغ اضافه کنید. اگر مواد دیگری هم خواستید اضافه کنید کاملا اختیاری است.

5. نوع ماست مورد استفاده در ته چین به انسجام آن کمک خواهد کرد پس ماست چکیده بهترین گزینه برای این کار است.

ته چین در فر

آخرین آموزش ها
برترین ها