haraj logo
جستجو

کیک خونگی

مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عددوانیل : به مقدار لازمشیر : 1 لیوانارد : اونیم لیوانروغن : نصف فنجانشکر : ا لیوانگلاب : نضف فنجانبکینگ پودر : 4قاشق مربا خوری


ابتدا درمرحله اول زرده تخم مرغ را از سفیده ان جدا می کنیم و سپس با دستگاه هم زن سفیده تخم مرغ را حدود یک ربع هم می زنیم و زمانی که کمی پف کرد بعد کمی وانیل و 4 قاشق شکر به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب با هم زن هم می زنیم تا کاملا سفت شود و سفیده تخم مرغ پف کرده باشد

کیک خونگی


در این مرحله سفیده تخم مرغ را کنار می گذاریم و زرده تخم مرغ را در کاسه جداگانه ریخته و کمی هم می زنیم تا تغییر رنگ دهد و کرمی  رنگ شود و بعد شکر به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به اندازه 20دقیقه با همزن هم می زنیم تا زرده سفت و کرمی رنگ شود و بعد در ادامه یک لیوان شیر با مقداری گلاب به همراه مقداری وانیل و روغن به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود

کیک خونگی


در این مرحله 1 ونیم لیوان ارد را داخل الک می ریزیم و 4 قاشق مربا خوری بکینگ پودر داخل ارد می ریزیم و این ارد را 3بار الک می کنیم تا ارد با بکینگ پودر مخلوط شود و سپس ارد اماده شده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه می کنیم در 3 مرحله و مداوم هم می زنیم تا یکدست شود.

 


در این مرحله سفیده تخم مرغ که ازقبل کنار گذاشته بودیم کم کم داخل ظرف زرده تخم مرغ می ریزیم و به ارامی هم می زنیم تا مخلوط شود و سپس بعد سینی فر را چرب می کنیم  مواد اماده شده کیک را داخل سینی می ریزیم و به مدت 45 دقیقه با درجه 120 سانتی گراد داخل فر می گزاریم تا اماده شود.

نکته: برای تزیین روی کیک می توانیم ازپودر کنجد و پسته و یا بادام استفاده کنیم

 کیک خونگی

 کیک خونگی

آخرین آموزش ها
برترین ها