haraj logo
جستجو

کوفته پنیری لقمه‌ای

کوفته پنیری یک فینگرفود ساده و فوق‌العاده خوشمزه است که خیلی خیلی آسان تهیه می‌شود و با کمی تزیین شکل بسیار زیبایی هم پیدا می‌کند. از کوفته پنیری می‌توانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان پیش‌غذا یا یک میان وعده سالم و خوشمزه سرو کنید. کوفته پنیری کوچک و جذاب همچنین برای کودکانی که زیاد به خوردن گوشت تمایل ندارند انتخاب مناسبی است.

مواد لازم :
گوشت چرخکرده 900 گرمتخم مرغ 2 عددپودر سوخاری 1/2 پیمانهنمک 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریپودر سیر 1 قاشق چایخوریپیاز رنده شده 1 عدد کوچکپنیر چدار 110 گرم

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

برای : ۳۰ نفر

عکس

 

طرز تهیه کوفته پنیری لقمه‌ای

 

ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

 

گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سخاری، نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز رنده شده را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. آب پیاز را حتما جدا کنید و دور بریزید.

 

پنیر چدار را به صورت ۳۰ حبه کوچک برش دهید. برای کوفته کردن، مقادیر مساوی از گوشت را بردارید و دور هر تکه پنیر کوفته کنید.

 

عکس

 

سپس کوفته‌ها را روی یک سینی فر حدودا ۵۰×۳۰ سانتیمتر با فاصله بچینید. سینی را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته ها کامل پخته شوند.

 

عکس

 

کوفته پنیری تهیه شده را با خیارشور و گوجه زیتونی، خیارشور و گوجه تزیین کنید. می‌توانید با خلال دندان گوجه و خیارشور را به کوفته ها وصل کنید و این لقمه‌های کوچک زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

 

نکته: برای راحت تر شدن شستشوی سینی فر، میتوانید روی آن کاغذ روغنی بکشید چون ممکن است کمی از پنیرها از کوفته به بیرون نفوذ کند و شستشوی سینی را برای شما دشوار کند.

طرز تهیه لقمه مرغ با طعم سیر

 

آخرین آموزش ها
برترین ها