haraj logo
جستجو

ویفر بیسکوییتی

مواد لازم :
آب : یک لیوانشکر : یک لیوانشکلات تخته ای : 250 گرمبیسکوییت پتی بور وانیلی : 300 گرمنان بستنی : 2 ورقکره : 100 گرمپودر پسته : یک پیمانه


ابتدا آب و شکر رو توی ظرف مناسب می ریزیم و میذاریم تا به جوش بیاد و شکر کامل حل بشه. آب که جوش اومد شکلات تخته ای مون رو تکه تکه می کنیم و می ریزیم توش تا آب بشه. بعد هم زمان با هم زن هم می زینیم تا سس شکلاتی مون آماده بشه. حالا کره رو اضافه می کنیم. سس که قوام اومد از روی حرارت برش می داریم و اجازه می دیم تا کمی از داغی بیوفته ولی سرد نشه فقط از داغی بیوفته.

ویفر بیسکوییتی


بیسکوییت های پتی بور مون رو کمی خورد می کنیم ولی ریز نمی کنیم. بیسکوییت ها رو داخل سس شکلات می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط بشن. حالا توی یه سینی اول نون بستنی رو قرار می دیم. بعد از سس شکلات و بیسکوییت مون می ریزیم و کمی از پودر پسته روش می ریزیم و ورقه بعدی نون بستنی رو روش قرار می دیم. یه وزنه اندازه نون بستنی ها روش قرار می دیم و اجازه می دیم تا صبح توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. 

ویفر بیسکوییتی


ویفر بیسکوییتی رو از یخچال در میاریم و با چاقوی تیز برشش می دیم و با کمی پودر پسته روش رو تزیین می کنیم. این ویفر رو اگر توی ظرف مناسب نگه داریم تا دو هفته توی یخچال می مونه. 

می تونید از شکلات تلخ براش استفاده منید تا شیرینیش کمتر باشه. میتونید از چهار ورق نون بستنی استفاده کنید و لایه ها رو نازک تر سس شکلات بزنید.

 ویفر بیسکوییتی

ویفر بیسکوییتی

آخرین آموزش ها
برترین ها