haraj logo
جستجو

بیف استراگانف

حتماً شما هم تا به حال اسم بیف استراگانف به گوشتان خورده است و یا اسم آن را در  فهرست غذای رستوران ها دیده اید اما بیف استراگانف چیست؟ یک غذای اصالتاٌ روسی است که مواد اولیه آن شامل تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ میشود. برخی بیف استراگانف را بدون خامه با سس سفید (سس بشامل) هم درست میکنند. اما طعم آن با خامه پر چرب بسیار خوشمزه تر و البته پر کالری تر است. همانطور که گفتیم بیف استراگانف در اصل با فیله گوشت قرمز درست میشود اما برخی بیف استراگانف با مرغ هم درست میکنند و برای تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میکنند که همان چیکن استراگانف است. از آنجایی که ما ایرانی ها علاقه ی زیادی به گوشت قرمز داریم بیف استراگانف هم با ذائقه ی ما بسیار جور است. پس اگر هوس یک غذای جدید کردید بیف استراگانف گزینه ی خوبی است. درست کردن این غذا بر خلاف اسمش کار سختی نیست و غذایی است که خیلی هم زود آماده میشود. در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانف را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :
فیله گوشت 600 گرمقارچ 300 گرمخامه 250 گرمکره 2 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

ارزش غذایی: 586 Calories

عکس

 

طرز تهیه بیف استراگانف

 

مرحله اول:

در اولین مرحله فیله های گوشت را به اندازه تکه هایی یک اندازه برش بزنید مستطیل هایی با ابعاد 2 در 5 معمولا مناسب است. اگر از گوشت استیکی استفاده کنید بیف استرگانوف شما خیلی خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد شد. حتماً گوشت را چند مرتبه با بیفتک کوب یا گوشتکوب بکوبید تا بهتر پخته شود.

تصویر

مرحله دوم:

در این مرحله گوشت را همراه پیاز کمی تفت دهید تا دو طرف گوشت کمی سرخ شود. دقت کنید که زیاد روی شعله نباشد چرا که در این صورت گوشت شما سفت میشود. سپس  به اندازه یک استکان آب اضافه کنید تا گوشت شما بپزد.

لوف گوشت با سبزیجات

 

مرحله سوم:

در ادامه گوشت ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید، کمی از آب گوشت را نگه دارید قارچ ها ی خورد شده را داخل همین ماهیتابه با  آب گوشت کمی تفت دهید با شعله زیاد تا قارچ ها آب نیاندازد. در ادامه خامه را اضافه کنید یکی دو جوش که خورد گوشت را اضافه کنید ا طعم مواد به خورد هم برود.

تصویر

مرحله آخر:

حالا بیف استراگانف را در ظرفی مناسب بریزید . برای تزیین بیف استراگانف از چیپس خلالی و یا سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.

 

بیف استراگانف بدون خامه:

اگر نمی خواهید از خامه در تهیه این غذا استفاده کنید به راحتی میتوانید در مرحله سوم کمی آرد را با آب گوشت مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. و ادامه مراحل را انجام دهید اگر سس شما زیادی سفت بود کمی شیر و یا آب اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود کمی آرد اضافه کنید تا سس نسجم تر شود.

 

تصویر بیف استراگانوف

 

نکات کلیدی تهیه بیف استراگانف:

بیف استراگانف با پاستا ترکیب بسیار خوشمزه ای میشود اما میتوانید بیف استراگانوف خوشمزه را با یک سالاد خوشمزه و یا حتی با برنج نوش جان کنید.

برخی نمک و فلفل را را در مرحله دوم اضافه میکنند اما برخی تصور میکنند اضافه کردن  نمک به گوشت در این مرحله باعث سفت شدن گوشت میشود و نمک را در مرحله آخر اضافه میکنند.

برخی کمی سس خردل هم برای مزه دار کردن اضافه میکنند.

اگر بیف استراگانف را به کمک دستور تهیه کردید و از آن لذت بردید خوشحال می شویم عکس آن را با هشتگ بیف-استراگانف-ایران-کوک در اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها