haraj logo
جستجو

باقلا پلو

مواد لازم :
باقلا : یک پیمانهبرنج : دو پیمانهگوشت : 200 گرمپیاز : یک عددشوید : یک پیمانهنان لواش : یک عددروغن : به میزان لازمنمک : به میزان لازمآب : 8 لیوانزعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوریخلال پسته : به میزان لازمزرشک : سه قاشق غذاخوری


پیاز را نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن ریخته و کمی تفت می دهیم. گوشت را هم روی پیاز می ریزیم و کمی که تفت خورد آب جوش می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا حدودا بعد از سه ونیم ساعت گوشت ها کاملا بپزد. بعد از پخت گوشت و سرد شدن آن، با دست آن را به قطعات کوچک تبدیل می کنیم.

باقلا پلو


زرشک را با آب می شوییم و در تابه ای با روغن کمی تفت می دهیم. گوشت تکه تکه شده و کمی خلال پسته به آن اضافه کرده و باز تفت می دهیم. 

باقلا پلو


برنج را خیس می کنیم و کمی نمک می زنیم. بعد از یک ساعت آبش را خالی می کنیم و در ظرف آبجوش و نمک می ریزیم و ده دقیقه تا یک ربع منتظر می مانیم تا برنج نرم شود. قبل از اتمام زمان نرم شدن برنج، سبزی باقلا را به برنج اضافه می کنیم تا کمی بپزد. بعد از زمان مورد نظر برنج را آبکش می کنیم.

باقلا پلو


در قابلمه را روغن می ریزیم و نان لواش را کف آن می گذاریم و به ترتیب یک لایه برنج و یک لایه باقلا و شوید را داخل قابلمه می ریزیم تا همگی تمام شوند. زعفران دمکرده و کمی روغن را روی برنج می ریزیم و درب آن را دمکنی می گذاریم تا دم بکشد. 45 دقیقه لازم است تا برنج دم بکشد. بعد از آماده شدن برنج، آن را در دیس می کشیم و روی آن گوشت پخته شده را می ریزیم یا در ظرفی جدا کنار پلو سرو می کنیم.

باقلا پلو

آخرین آموزش ها
برترین ها