haraj logo
جستجو

سوپ جو با شیر سوپ جو با شیر و خامه

در این روزهای سرد زمستان هیچ چیزی مثل سوپ جو با شیر نمیچسبد. البته سوپ جو انواع مختلفی دارد. سوپ جو قرمز و سفید دو نوع از سوپ های خوشمزه ای هستند که به عنوان پیش غذا رواج زیادی دارند و هر کدام طرفدارهای خاص خودشان را دارند. سوپ جو با شیر نوعی سوپ جو سفید است. در تهیه این سوپ علاوه بر جو و شیر از مواد مختلفی از جمله بال مرغ، قارچ، هویج و برنج استفاده میشود و به همین خاطر هم سوپی بسیار مقوی و پر مایه است و میتواند یک وعده غذای کامل حساب شود.

مواد لازم :
جو 1 پیمانهآب 10 پیمانهبال مرغ 300 گرمپیاز متوسط 1 عددهویج متوسط 2 عددقارچ 300 گرمفلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوریعصاره مرغ 1 عددنمک به مقدار کافیشیر 1 لیترجعفری خرد شده 1 دستهکره 1 قاشق چایخوریبرنج 1/3 پیمانه

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۸۵ دقیقه

زمان کل : ۱۹۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

ارزش غذایی: 325 Calories

تصویر

 

برای خوش طعم تر شدن سوپ جو با شیر میتوان از عصاره مرغ فشرده و جعفری خرد شده استفاده کرد. این سوپ را میتوانید بدون مرغ هم تهیه کنید. اما بال مرغ سوپ شما را مقوی تر میکند. سوپ جو با شیر همراه با کمی آب لیمو ترش تازه برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان عالی است. مراحل تهیه سوپ جو با شیر و تصاویر آن را در ادامه ببینید و وقتی آن را پختید نظرات خود را از بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.

  

طرز تهیه  سوپ جو با شیر:

 

مرحله اول:

جو را بشویید و از 6 ساعت قبل یا از شب تا صبح خیس کنید.

 

عکس

 

مرحله دوم:

10 پیمانه آب را داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید روی حرارت جوش بیاید. بالهای مرغ را به آب جوش اضافه کنید.

 

تصویر

 

مرحله سوم:

یک عدد پیاز متوسط را به شکل ریز خرد کنید و به سوپ اضافه نمایید.

 

تصویر

 

مرحله چهارم:

آب اضافه جو را نیز بگیرید و آن را به مواد اضافه کنید. پس از آن برنج را بریزید و درب قابلمه را ببندید. بگذارید نیم ساعت روی شعله بماند.

طرز تهیه سس توت فرنگی

 

عکس

 

مرحله پنجم:

هویج را رنده و قارچ را به صورت نگینی خرد کنید. حال هویج و قارچ را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل  را به سوپ بیافزایید .طعم آن را بچشید و تنظیم کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ شده یک پیمانه دیگر آب جوش اضافه کنید. مجدداً در قابلمه را ببندید و بگذارید یک ربع ساعت به پخت ادامه دهد.

 

تصویر

 

مرحله ششم:

بعد از این مدت، مرغ را از سوپ خارج کنید. استخوان هایش را به کمک چنگال خارج کنید. مرغ بی استخوان را ریش ریش کنید و آن را دوباره به قابلمه سوپ اضافه کنید. یک عدد عصاره فشرده مرغ را هم فشرده کنید و داخل سوپ بریزید.

 

تصویر

 

مرحله هفتم:

جعفری را ساطوری کرده و به سوپ اضافه کنید. به پخت ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد. همزمان 1 لیتر شیر را در یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید و بگذارید جوش بیاید.

 

عکس

 

مرحله هشتم:

وقتی سوپ شروع به غلیظ شدن کرد، شیر جوشیده را به آن اضافه کنید. در این مرحله ممکن است لازم باشد بسته به ذائقه کمی دیگر نمک و فلفل اضافه کنید.

 

تصویر

 

وقتی سوپ به غلظت دلخواه شما رسید، یک قاشق چایخوری کره را اضافه و در آن حل کنید. سوپ جو را تا داغ است سرو کنید. نوش جان!

 

تصویر

 

آخرین آموزش ها
برترین ها