haraj logo
جستجو

سوپ جو

مواد لازم :
جو پوست کنده : 1 پیمانهسینه مرغ : 300 گرمپیاز : 1 عدد بزرگهویج : 2 عددسبزی سوپ : 200 گرمرب گوجه : 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل : به میزان لازمزردچوبه : به میزان لازمادویه کاری : به میزان لازمروغن مایع : به میزان لازمآب : 3 پیمانه

سلام به دوستان عزیز هاراجی??، حالتون چطوره؟؟؟؟

امیدوارم ک روزای سرد پاییزی خوبی پیش رو داشته باشین.?

با یه دستور پخت دیگه در خدمتتون هستم، امروز میخوام یه دستور پخت واستون بزارم امیدوارم ک دوست داشته باشین و مورد پسندتون باشه. ?امیدوارم ک حتما تهیه کنید و باخانوادتون این سوپ خوشمزه و مقوی و خوشرنگ رو میل کنیدو لذت ببرید. همانطور ک میدونید هوا داره سرد میشه، توی این هوای سرد، یه سوپ گرم میچسبه، منم امروز دستور پخت سوپ جو خوشمزه و خوشرنگ رو انتخاب کردم ک توضیح بدم واستون. موادی ک توی این سوپ استفاده کردم، موادی هستند ک ب راحتی تهیه میشن و خواص زیادی هم دارن، بعضی از خواص این مواد رو واستون نوشتم. 

برخی خواص جو بکار رفته در سوپ:

جو برای بدن بسیار مفید است. همچنین خواص زیادی دارد که این خواص عبارتند از:جو سرشار از فیبره و می تونه بدن شمارو از سموم پاکسازی کنه، همچنین حاوی کلسیم، منگنز، ویتامین ب است.جو روده و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد، از بروز سنگ کیسه صفرا و پوکی استخوان جلوگیری کند، از سیستم ایمنی  بدن محافظت می کند، مفید برای پوست، کلسترول خون و دیابت را کنترل می کند، از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند، از بروز آسم جلوگیری می کند. 

برخی از خواص هویج :

همانطور ک می دونید هویج جزو سبزیجات بسیار شیرین و خوشمزه هست و مانند بسیاری از سبزیجات برای بدن بسیار مفید است و خواص بسیاری برا بدن دارد.

 هویج سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، جلوگیری از بیماری های قلبی و همچنین سرطان، بدن را از سرما محافظت می کند، برای مستحکم شدن دندان ها خیلی مفید است، باعث تصفیه و تمیز کردن کبد می شود، قند خون را تنظیم می کند، از همه مهم تر بینایی را تقویت می کند. 


ابتدا پیاز رو پوست می گیریم، سپس ریز خرد میکنیم یا در صورت تمایل، رنده می کنیم. سپس درون قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و پیاز های خرد شده را به روغن اضافه می نماییم. حال کمی تفت می دهیم. سپس زردچوبه، فلفل و ادویه کاری به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 سوپ جو


در این مرحله، بعد ازاینکه پیاز کمی طلایی شد، باید جو پوست کنده را اضافه کنیم. اما توجه کنید که جو را باید حتما از شب قبل از پخت، در آب بخیسانیم و دو بار آبش را عوض کنیم.

بعد از اینکه جو را اضافه کردیم، بهتر است نمک اضافه کنیم و سپس مقداری آب به  قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد، دوستان یادتون باشه ک در قابلمه رو کیپ نکنید چون سرمیره. 

**حتما سوپ جو رو با جو پوست کنده درست کنید، مزش خیلی بهتر از جو پرک هست. 

سوپ جو


همزمان که مواد ما در قابلمه در حال جوشیدن هستن، سینه مرغ که قرار است به سوپ اضافه شود، باید در قابلمه جداگانه ای به همراه ادویه و نمک بپزد، وقتی که به خوبی پخته شد، می گذاریم تا کمی سرد شود. سپس سینه مرغ را ریش ریش می کنیم. توی این مرحله آب مرغ را دور نمی ریزیم چون قرار است به همراه مرغ به سوپ اضافه شود. 

سوپ جو


وقتیکه مرغ ما پخته شد و ان را ریش ریش کردیم، مرغ ریش ریش شده به همراه آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

بعد از آن بهتر است که هویج هارا نگینی کنیم و یا درصورت تمایل هویج هارا رنده می کنیم. من در اینجا نگینی کردم و سپس به قابلمه اضافه می کنیم. 

(توجه کنید که می توانید در این مرحله، سیب زمینی، کلم گل و یا قارچ استفاده کنید، اضافه کردن این مواد بسته به سلیقه شماست.)


پس از پخت مواد سوپ جو خوشمزه ما، بهتر است در دقیقه های پایانی پخت، سبزی و رب گوجه را به قابلمه اضافه کنیم و توجه کنید ک شعله زیر قابلمه را ملایم کرده و می گذاریم تا غلیظ و جا افتاده شود.

هنگام اضافه کردن سبزی سوپ هم بهتر است در قابلمه رابردارید تاسرریز نشود. 

وقتیکه سوپ جو جاافتاده شد، آماده سرو است. می تونید اون رو به همراه لیمو تازه میل کنید?. 

نوش جان????

سوپ جو

آخرین آموزش ها
برترین ها