haraj logo
جستجو

سوپ جو

مواد لازم :
جو پرک : یک لیوانمرغ : 200گرمهویج : 3عددقارچ : 200گرمرب گوجه : 1 قاشق غذاخوریآب گوشت : 1لیواننمک و فلفل : به مقدار لازمزردچوبه : 1 قاشق چایخوریادویه کاری : 1 قاشق چایخوریآویشن خشک : به مقدار لازمتخم گشنیز : 1 قاشق چایخوریپودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوریزنجبیل : نصف قاشق چایخوریآب : سه لیوانروغن مایع : 3قاشق غذاخوری

سوپ جو از جمله سوپ های بسیار مقوی و خوشمزه است که هم می توان از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کرد و هم یک غذای سبک برای شام. افراد مختلف روش های مختلفی برای پخت این سوپ دارند. که این روش تقریباً نزدیک به سوپ جوی رستورانی می باشد و اکثراً این روش را بیشتر می پسندند.


ابتدا جو پرک را پاک کرده بشویید و در آب سرد خیس کنید. سپس یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده در مقدار کمی روغن سرخ کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه را نیز اضافه کرده تفت دهید. نمک، زردچوبه و ادویه و فلفل و پودر پاپریکا و پودر زنجبیل و تخم گشنیز را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سوپ جو


حال دو لیوان آب گرم و یک لیوان آب گوشت (من همیشه در فریزر مقداری آب گوشت نگهداری می کنم چون در طعم سوپ تاثیر زیادی خواهد داشت) را درون قابلمه بریزید و مرغ را اضافه کنید. ( اینکه از کدام قسمت مرغ استفاده کنید بستگی به علاقه ی خودتان دارد و چندان فرقی نمی کند.) حال مقداری آویشن خشک شده بریزید و حرارت را زیاد کنید و درب قابلمه را ببندید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن شعله را کم کنید.

 

پس از نیم ساعت قارچ خرد شده و هویج خردشده نگینی را اضافه کنید.


پس از یک ساعت مرغ را از قابلمه درآورده استخوانها را جدا کنید و گوشت مرغ را ریزریز کنید و دوباره درون قابلمه بریزید. سپس جو پرک خیس شده را نیز اضافه نمایید. حرارت باید خیلی کم باشد و هر از گاهی سوپ را هم بزنید تا سوپ ته نگیرد.


پس از 40 دقیقه سوپ جا می افتد و غلیظ و لعابدار خواهد شد و آماده سرو می باشد.

سوپ جو

آخرین آموزش ها
برترین ها