haraj logo
جستجو

سوپ جو

مواد لازم :
جو پرک : یک پیمانهبرنج : سه قاشق غذا خوری سر پرپیاز : یک عددسیب زمینی : یک عددهویج : 3عددسینه مرغ کوچک : یک عددرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوریجعفری ساطور شده : 2 قاشق غذاخوریارد سفید : دو قاشقآبلیمو : یک قاشق غذا خورینمک و فلفل : به مقدار لازم


برای تهیه سوپ جو اول جو پرک را میشوریم و نصف جو پرک را به همراه 3 قاشق غذا خوری برنج با مقدار مورد نیاز آب میگذاریم روی حرارت ملایم بعد یک عدد پیاز متوسط که از قبل رنده کرده بودیم بهش اضافه می کنیم و یک عدد سیب زمینی رنده شده و 3 تا هویج که از قبل رنده کردیم را به قابلمه اضافه می کنیم و کاملا هم میزنیم و بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه داشتیم که می توانیم به جای آن دو عدد گوجه هم رنده کنیم و یک تیکه سینه مرغ را اضافه می کنیم و حدود یک ساعت زمان میدهیم که کاملا پخته شود با حرارت ملایم

سوپ جو


سینه مرغ را بعد از یک ساعت که کاملا پخته شده داخل یک بشقاب می کشیم و میگذاریم کمی خنک شودو بعد کاملا ریش ریش می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و مابقی جو پرک و دو قاشق غذاخوری جعفری ساطوری را به سوپ اضافه می کنیم  و برای مزه دار کردن سوپ از نم وفلفل و آبلیمو استفاده می کنیم .

سوپ جو


در مرحله آخر دو قاشق آرد سفید رو داخل نصف لیوان آب میریزیم و کاملا حل می کنیم تا یکدست شود و به سوپ اضافه می کنیم و سوپ را هم میزنیم تا سوپمون یکدست شود . برای اینکه سوپتون مزه خامی نده نیم ساعتی میگذارید با حرارت ملایم بپزه که مزه آرد تو سوپ نمایان نکند و بعد داخل یک ظرف سوپ خوری میریزید و بعد با جعفری و یک تکه لیمو ترش  یا قارچ و ذرت تزیین می کنید

سوپ جو

آخرین آموزش ها
برترین ها