haraj logo
جستجو

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانهپیاز : 1عددسیر : 2 حبهزرشک : 1 پیمانهکره : 25گرممرغ : 4 تیکهابلیمو : 1 قاشقنمک : به مقدار لازمفلفل سیاه : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمزعفران دم کرده : 2قاشق غذا خوریزرد چوبه : به مقدار لازم

با سلام و احترام خدمت شما هاراجی های عزیز. امیدوارم حالتون خوب باشه و ایام به کامتون باشه.


زرشک پلو با مرغ

برنج را با اب داغ بخیسانید.


مرغ را بشویید و با اب جوش نمک، فلفل، زرد چوبه و پیاز بگذارید تا اب پز شود. حدود پانزده دقیقه کافی است. سپس اب مرغ اب پز شده را دور بریزید. و در ظرفی مقداری روغن ریخته و مرغ را در روغن خوب سرخ میکنیم. مرغ ها باید به رنگ طلایی درایند. ولی دقت کنید که مرغ نسوزد و زیاد خشک نشود هنگام سرخ کردن.


زرشک پلو با مرغ

پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خورد کنید. همچنین سیر را پوست بگیرید و نگینی خورد کنید. در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و پیاز و سیر را تفت دهید. (بهتر است سیر را رنده کنید و سپس تفت دهید. همچنین میتونید در قابلمه ای که مرغ رو سرخ کردید پیاز و سیر رو تفت بدید تا روغن اضافه مصرف نکرده باشید.). سپس رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگ ان تغییر کند. در ادامه نمک، فلفل، اب لیمو و زرد چوبه را به مواد اضافه کنید  و تفت دهید.

در اخر تکه مرغ های سرخ شده را روی مواد در قابلمه بچنید و دو تا سه لیوان اب جوش به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاد و سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید حسابی جا بیوفتد. تقریبا دو ساعت طول میکشد تا مرغ خوب پخته شود و اب مرغ غلیظ شود و روغن بیندازد. در ده دقیقه اخر زمان پخت مرغ یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید.


زرشک را خوب پاک کنید و سپس بشویید. اجازه دهید زرشک با اب ولرم حدود سی دقیقه خیس بخورد.

زرشک پلو با مرغ


در ظرفی مقداری اب بگذارید بجوش اید تا بتوانیم در ان برنج را بجوشانیم و اب کش کنیم. زمانی که اب شروع به جوشیدن کرد برنج خیسانده شده را به ان اضافه کنید. (اب برنج خیس خورده را خالی کنید.) برنج را هم بزنید و منتظر بمانید تا دو باره به جوش بیاد. اجازه بدید برنج بجوشه تا دونه های برنج جا بیاد و کشیده و نرم بشه. زمانی که تقریبا برنج ها  نرم شدند 3 قاشق نمک به برنج در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید 3 دقیقه بجوشد. زمانی که برنج ها تقریبا روی اب قرار گرفتند شعله را خاموش کنید و برنج را اب کشی کنید.

قابلمه را مجدد با چند قاشق اب به همراه روغن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا روغن و اب در هم حل شوند. زمانی که روغن داغ شد اگه علاقه مند بودید برای ته دیگ از نون لواش یا سیب زمینی استفاده کنید اونها رو ته قابلمه قرار بدید و برنج ابکشی شده رو به قابلمه اضافه کنید و دور برنج را خوب در قابلمه جمع کنید و به حالت قله در بیارید و درب قابلمه رو قرار بدید تا قابلمه خوب بخار کند سپس شعله را کم کنید  و اجازه دهید به مدت یک ساعت برنج دم بکشد. بعد از ربع ساعت از دم زدن برنج مقداری روغن یا اب و روغن به برنج اضافه کنید. (روی برنج پخش کنید)


زرشک خیسانده شده را اب کش کنید و در ظرفی کره را اب کنید و زرشک را به کره اضافه کنید و تفت دهید. حواستون باشه زرشک ها نسوزه. یک قاشق زعفران دم کرده را به زرشک اضافه کنید و تفت دهید.


حالا وقتشه غذا رو در ظرف بکشید و تزئئن کنید و نوش جان بفرمایید. برنج را در دیس کشیده و با زرشک تزئئن کنید و مرغ را در کنار ان قرار داده و یا در ظرفی جدا کشیده و به همراه پلو سرو کنید نوش جان.

این غذای خوشمزه یه غذای مجلسی هم هست که توی مهمونی های خونوادگی و رسمی استفاده میشه. شما این غذا رو میتونید برای مهمونی هاتون استفاده کنید و هنر اشپزیتون رو به نمایش بزارید و لذت ببرید. ممنونم که امروزم همراه ما بودید.

زرشک پلو با مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها