haraj logo
جستجو

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانه پیاز : 1 عدد سیر : 2 حبه زرشک : 1 پیمانه سینه یا ران مرغ : 4 تکه آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم زعفران دمکرده : 2 قاشق چایخوری رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری روغن : به میزان لازم

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی برخوردار است. زرشک پلو یک غذای مجلسی محسوب میشود که برای پذیرایی استفاده میشود.


ابتدا در قابلمه ای تا نصف قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا بجوش بیاید و مقداری نمک داخل آب میریزیم.


برنج را کمی شسته یا اینکه از شب قبل خیس میکنیم و بعد از شستن داخل آب جوش میریزیم وقتی نرم شد آبکش میکنیم.


قابلمه را روی حرارت میگزاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم و کف قابلمه نان یا سیب زمینی قرار میدهیم و برنج را اضافه میکنیم تا دم بکشد.


در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود و تکه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار میدهیم تا مرغ ها سرخ شود.

زرشک پلو با مرغ


پیاز و سیر را نگینی خرد میکنیم و در ظرفی جدا حاوی روغن تفت میدهیم.


رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو اضافه میکنیم به پیاز و سیر و تفت میدهیم


نکه های مرغ سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم و سه لیوان آب روی مواد میریزیم . درب ظرف یا قابلمه را میگزاریم تا به مدت 1.5 ساعت بپزد.


در پایان زعفران دم کرده را به مواد اضافه میکنیم


زرشک را به مدت 20 دقیقه در آب ولرم خیس میکنیم و کمی با روغن تفت میدهیم.

در پایان پس از اینکه غذا آماده شد برنج را در دیس میکشیم سپس روی برنج را با زرشک و زعفران تزیین می کنیم. مرغ را هم روی برنج گزاشته و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

 زرشک پلو با مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها