haraj logo
جستجو

زرشک پلوی شمالی

مواد لازم :
برنج طارم : 3 نعلبکی آب نارنج : لازم آب : لازم آب زعفران : لازم نمک : لازم روغن سرخ کردنی : لازم کره حیوانی : 50 گرم زرشک : یک پیمانه شکر : لازم


سه نعلبکی برنج طارم شمالی را خوب شسته و به اندازه چهار پنجم قابلمه روی برنج آب بریزیم بگذاریم حداقل یکی دو ساعت برنج در آب بماند. در آن نمک به اندازه ی دلخواه بریزیم. روی شعه نگذاریم.


قابلمه ی محتوی برنج را روی گاز با شعله ی زیاد بگذاریم مرتب به برنج سر بزنیم که سر نرود. یک قاشق آب نارنج هم داخلش بریزید تا رنگ برنج سفید شود. 

زرشک پلو

وقتی احساس کردیم برنج تقریبا پخته شده شکل ظاهری اش شل و وارفته نباشد از روی گاز بر داریم و داخل آب کش بریزیم.حال برنج را در آبکش می ریزیم.

زرشک پلو


داخل قابلمه به مقدار دلخواه روغن یا کره ترجیحا حیوانی باشد بهتر است، و نصف قاشق مرباخوری زردچوبه بریزید حال نصف استکان آب نیز بیفزایید شعله را زیاد کنید تا جوش بخورد بعد از آن چهار قاشق روی برنج داخل آب کش بریزید

زرشک پلوی شمالی

و بعد برنج را داخل قابلمه میریزیم. اول 5دقیقه شعله گاز را زیاد کنیم بعد کم کنیم تا 15 دقیقه با شعله متوسط روی گاز باشد.

زرشک پلوی شمالی


بهتر است پنج دقیقه قبل از آشپزی زرشک را باآب بشوییم.حال در ظرفی کره حیوانی را گرم کرده زرشکرا بدون آب داخلش کمی هم میزنیم یک قاشق آب زعفران در صورت وجود خوش عطرش میکند. 

 زرشک پلوی شمالی

زرشک فقط دو سه دقیقه روی گاز باشد دو قاشق شکر در آن می ریزیم تا مزه ی ترشش از بین برود.


پلو را در دیس بریزید و رویش را با آب زعفران و زرشک و ران مرغ پخته شده تزیین کنید.

زرشک پلوی شمالی

نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها