haraj logo
جستجو

مربا زرشک

مواد لازم :
زرشک : یک استکانشکر : نصف استکانپودر هل : 1 قاشق مرباخوریگلاب : 1 قاشق غذاخوریآب : 2 لیوان

به نام خدا سلام به هاراجی های باصفا ...


ابتدا زرشکها در یک سینی ریخته و آن پاک میکنیم سپس در درون ظرف مناسبی یک لیوان آب ریخته و زرشک را اضافه میکنیم به مدت یک ساعت زرشک در آب میماند تا کاملا خیس بخرد.

مریای زرشک


بعد زرشک با آب سرد شسته و آبکشی میکنیم. درون قابلمه مناسبی یک لایه زرشک میریزیم و یک لایه مخلوط پودر هل و شکر اضافه میکنیم سپس در قابلمه را گذاشته در یخچال میگذاریم به مدت 6 الی 8 ساعت تا آب بیندازد.

مربا زرشک


بعد یک لیوان آب را به درون قابلمه حاوی زرشک میرزیم و خوب هم میزنیم و بعد روی حرارت میگذاریم 30 دقیقه اول را قابلمه بدون در باشد.

مربا زرشک


 سپس نیم ساعت دوم حرارت را کم کرده گلاب را اضافه میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا شهد مربا قوام بیاید.

بدین ترتیب مربا زرشک آماده میشود.

مربا زرشک

نوش... جان...


زرشک حاوی ویتامین c و ضد عفونی کننده خون ، صفراآور است.

برای افراد دیابتی و کسانی که میخواهند لاغر شوند مناسب است. کارشناسان تغذیه زرشک را در گروه  میوه ها قرار میدهند که به دلیل حاوی ویتامین B و C برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

 زرشک طبعی سرد دارد و برای کسی سرفه میکند خوب نیست. ولی برای کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و پاکسازی کبد و افرادی که کبد چرب دارند یک درمان خانگی توصیه میشود.

همچنین برای کسانی که دیابت دارند یا به انسولین حساسیت دارند مناسب است.

آخرین آموزش ها
برترین ها