haraj logo
جستجو

دلمه برگ موآذربایجانی

مواد لازم :
برگ بو : 20عددروغن : به مقدارلازمپیاز : 2عددشوید : 1فنجانفلفل : به مقدارلازمبرنج : 1ونیم فنجاندارچین : نیم قاشق چای خوریلیمو ترش : 2عددنمک : به مقدارلازمآب : 2فنجان


ابتدا برگ های مو را کاملا در آب سرد قرار دهید و بگذارید تا شسته شوند.سپس بعد از مدتی در صافی ریخته و برگ مو ها را آبکشی کنید.برنج را در مقداری آب و نمک از قبل خیس دهید.

دلمه برگ بو


حالا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیاید.سپس برنج را هم به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.حرارت را بسیار کم کنید تا نسوزد.پس با حرارت ملایم تفت دهید.سپس شوید خرده شده و مقداری فلفل ونمک را اضافه کنید.دارچین را هم اضافه کنید.کمی تفت دهید.مقداری آب روی مواد بریزید وبگذارید تا مدتی بپزند و برنج نرم شود.

دلمه برگ مو


حالا مقداری لیموترش به موادی که در قابلمه هستند اضافه کنید.برگ مو ها را آماده کنید.مخلوط را در روی برگ مو ها بریزید و دلمه های برگ مو را بپیچید.دلمه های برگ مو را در قابلمه کنار هم بچینید و اجازه دهید تا روی شعله ملایم بپزند.وقتی که دلمه ها پخته شدند میتوانید آنها را تزیین کنید و بگذارید تا سرد شوند سپس میل کنید.دلمه برگ مو آذربایجانی طعمی ترش دارد و بستگی به ذائقه خودتان داره که دوست دارید طعم ترش را استفاده کنید یا خیر.در آذربایجان این دلمه برگ مو حرف ندارد و همه عاشق این دلمه هستند و زمانی که برگ مو ها در میایند سریعاً تدارکات تهیه این دلمه خوشمزه را آماده میکنند.در کنار دوستان میل کنید.نوش جان.

 دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

آخرین آموزش ها
برترین ها