haraj logo
جستجو

فریتاتا مارچوبه و ژامبون صبحانه مقوی

 

مواد لازم :
ژامبون گوشت 6 ورق نازکمارچوبه 150 گرمگوجه فرنگی گیلاسی 1 مشتتخم مرغ 8 عدد سس پستوی تازه 2 قاشق سوپخوریروغن زیتون  3 قاشقنمک 1/2 قاشق چایخوری   فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری نان به دلخواه

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

 

 

 

 فریتاتا مارچوبه و ژامبون

 

 

تصویر 

 

این غذا شامل تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی است. یعنی تقریبا تمامی اجزای یک صبحانه ی کلاسیک را دارد. اما با پِستوی ریحان (نوعی سس ماکارونی) و سبزیجات تازه ی فصلی مخلوط می شود.

 

تصویر

 

طرز تهیه: با قیچی آشپزخانه ژامبون ها را لقمه ای ببرید. یک تابه را حرارت دهید، سپس ژامبون را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.

در همین زمان، 5 سانتی متر از انتهای هر کدام از مارچوبه ها را ببرید، زیرا معمولا انتهای آن کمی سفت می شود. بقیه را به قطعات کوتاهتر بریده و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.

فر را از قبل گرم کنید. مارچوبه را در تابه ریخته و به مدت 3 دقیقه تا زمانی که به رنگ سبز روشن درآمده و برای جویدن به قدر کافی نرم شود،سرخ کنید. (اگر مطمئن نیستند کمی آن را امتحان کنید و به یاد داشته باشید که قرار است پس از افزودن تخم مرغ بازهم بپزد).

 

 

عکس

 

تخم مرغ ها را به هم بزنید. فلفل و نمک را بپاشید. ژامبون را به تابه برگردانده، سپس تخم مرغ ها را در آن بریزید. شعله را کم کنید. فریتاتا را تا زمانی که تخم مرغ ها خود را بگیرند بپزید. هنگام پختن چند بار تخم مرغ ها را آرام هم بزنید، اجازه دهید تخم مرغ محل های فرورفتگی قاشق را پر کند.

گوجه های گیلاسی را روی آن ریخته، پستو را روی سطح آن می ریزیم سپس با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. تابه را چند دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ها پخته و سطح آن طلایی شود. برای سرو آن را قاچ بزنید، کمی روغن زیتون روی آن ریخته و در صورت تمایل با مقداری نان تازه میل کنید.

طرز تهیه دسر سیب و کرم بروله

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها