haraj logo
جستجو

آش بنه

مواد لازم :
بنه : 1 کیلوبرنج : 1 لیوانپیاز : 1 عدد متوسطآب : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازم

سلام به بانوان سرزمینم 

حال و احوالتون چطوره؟ رو به راهین؟

غذایی که میخوام دستورشو براتون بزارم رو شاید خیلیا نخورده باشن و یا حتی اسمشو هم نشنیده باشن. 

یه غذای محلیه خیلی خاص و خوشمزه و توصیه می کنم حتما حتما درست کنید. 

میخوام دستور تهیه ی آش بنه رو براتون بزارم. بنه همون پسته ی کوهی یا پسته ی وحشی هستش که درختاش توی دامنه ی کوه رشد می کنن که بسیار سالم و مقوی هستش و همچنین طبع گرم داره .


اول بنه رو توی ماهیتابه ای (بدون روغن) بو می دهیم. تا حدی که بوی عطرش بیاد و  مقداری از روغنش در بیاد. بعد توی هاون می کوبیم. 

حال توی قابلمه ای رو تا نصفه ی بیشتر آب می ریزیم و بنه های کوبیده شده رو اضافه می کنیم . وقتی به جوش اومد ، خوب به هم می زنیم تا مغزهای پودر شده از پوستشون جدا بشن .


وقتی خوب جدا شدن، صافی میزاریم روی ظرف دیگه ای و کل موادمون رو میریزیم داخل صافی تا پوست بنه ها جدا بشن (سعی کنید از صافیه دونه ریز استفاده کنید تا اصلا پوست بنه ها داخل غذامون نره).

 آش بنه


حال دوباره آب رو روی شعله قرار می دهیم و یک لیوان برنج را نیز به آب اضافه می کنیم، مقدار دلخواه نمک اضافه کرده و می گذاریم تا خوب نرم شود.

 آش بنه

البته مدام باید هم بزنیم تا ته نگیرد.


پیاز خلال شده رو بدون سرخ کردن، به برنج اضافه می کنیم و باز هم، هم می زنیم. وقتی غلیظ شد و برنجمون خوب نرم شد زیرشو خاموش می کنیم و آشمون آماده ی سرو کردنه.

 آش بنه

آخرین آموزش ها
برترین ها