haraj logo
جستجو

خورشت کنگر

مواد لازم :
کنگر : 500گرمگوشت : 200گرمآب : به مقدارلازمروغن : به مقدارلازمنعنا : به مقدارلازمجعفری : به مقدارلازملیمو امانی : 4عددپیاز : 1عددنمک و فلفل : به مقدارلازم


پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید . گوشت را هم خرد کرده و همراه با پیاز مقداری تفت دهید . حالا مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد .کنگر را خرد کنید و همراه با نعنا و جعفری خرد شده کمی تفت دهید . 

خورشت کنگر


حالا لیمو امانی و نمک و فلفل را هم به خورشت کنگر اضافه کنید . با قاشق یک دفعه هم بزنید تا مخلوط شوند . حالا بگذارید تا خورشت به مدت زمان لازم جا بیفته . در فصل بهار و اوایل تابستان کنگر در چهارمحال و بختیاری فراوان است . از کنگر در موارد زیادی مانند : ترشی کنگر خورشت کنگر و یا حتی سوپ کنگر استفاده میشه . دوستای گلم کنگر ارزش غذایی خیلی زیادی داره و افرادی که طبع گرمی دارند کمتر استفاده کنند زیرا کنگر خودش طبع گرمی دارد . و اما خورشت کنگر را با مواد بیشتری هم تهیه میکنند یعنی ممکن طرز تهیه خورشت کنگر در شهرهای مختلف متفاوت باشد . دوستای عزیز کنگر را پس از اینکه خریداری یا از محل مورد نظر چیدید باید کاملا تمیز کنید و بشویید . و در زمان پخت به دقت خرد کنید تا خورشت یک دستی داشته باشید . خورشت ها که انواع بسیار زیادی دارند و هرکسی به خورشت خاصی علاقه داره و اما خورشت کنگر هم در چهار محال و بختیاری طرفداران زیادی دارد . زیرا کنگر در این منطقه مخصوصا کوهرنگ فراوان است . امیداورم در کنار خانواده ها تون این خورشت را پخته و کاملا لذت ببرید . نوش جان.در این عکس فقط خورشت کنگر مد نظر است .

خورشت کنگر

آخرین آموزش ها
برترین ها