haraj logo
جستجو

رولت زردآلو

مواد لازم :
آب پرتقال : 200 گرمخامه : 180 گرمپودر شکر : 200 گرمتخم مرغ : 3 عددآرد سفید : 100 گرمزرد آلو رسیده : 300 گرم

رولت یکی از شیرینی های فوق العاده است که اگر حرفه ایی آماده شده باشد سبک بوده و طعم فوق العاده ایی دارد. هنگامی که این شیرینی را در قنادی ها می بینید ممکن است به نظر برسد که فرآیند آماده سازی آن دشوار است، اما نگارنده طبق دستوری که به شما آموزش می دهد، نشان می دهد که می توانید به راحتی آن را در منزل تان درست کنید. در این رولت، ماده اصلی ای که برای میان شیرینی  استفاده می شود زردآلو است، اگر نظر بنده را می پرسید بهتر است از زردآلو های نرم استفاده کنید چرا با حرارت آفتاب کاملا رسیده اند و عطر و طعم بهتری دارند؛ از طرفی ما تصمیم داریم این زردآلو ها را بپزیم تا له شوند پس چه بهتر که از زردآلوهای شل استفاده کنید.

زردآلو یا همان شکرپاره خون ساز بوده، به وفور ویتامین A دارد و برای سلامت چشم نافع است. بهترین میوه برای اطفال از لحاظ مزه و چه از نظر خواص زردآلو است. زردآلو از خون ریزی و گرمازدگی جلوگیری می کند. 

رولت زردآلو

قبل از توضیح دستور تهیه رولت زردآلو باید خدمتتان عرض کنم که تهیه این شیرینی 2 مرحله دارد: 1 .ابتدا مارمالاد زردآلو داخل رولت را آماده کنید 2. سپس نان رولت را درست کنید.



300 گرم زردآلو نرم و کاملا رسیده را بشویید، هسته های آن ها را جدا کنید و داخل یک قابلمه تمیز بریزید. سپس 200 گرم آب پرتقال تازه را به زردآلو ها اضافه نمایید (حتما آب پرتقال گرفته شده باشد از شربت های پرتقال استفاده نکنید!!!!). قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا زردآلوها با آب پرتقال پخته شوند. پس از آن که آب پرتقال جذب زردآلوها شد و نرم و پخته شدند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

رولت زردآلو

 180 گرم خامه داریم آن را درون یک کاسه کوچک می ریزیم سپس 100 گرم از مقدار پودر شکری که داریم یعنی نصف آن را درون خامه می ریزیم  و هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند سپس ترکیب خامه و پودر شکر را داخل فریزر می گذاریم تا سفت شود بعد از 45 دقیقه از فریزر بیرون می آوریم و هم می زنیم تا فرم بگیرد. خامه فرم گرفته را به مارمالاد زردآلو خنک شده اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس در یخچال قرار می دهیم.



 ابتدا سفیده و زرده 3 عدد تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. هر کدام را جداگانه می زنیم، سفیده را تا حدی می زنیم که سفت شود و از کاسه نریزد و زرده را با 100 گرم پودر شکر باقی مانده آنقدر هم می زنیم تا یکدست و کشدار شود. سپس زرده های زده شده را به سفیده های زده شده اضافه می کنیم و به آرامی از یک طرف هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد. 

100 گرم آرد سفید داریم که 2 بار الک می کنیم تا هواگیری شود سپس آرد را طی سه مرحله به مایه تخم مرغ می افزاییم و از یک طرف هم می زنیم تا مایه نان رولت آماده شود. یک سینی فر به طول 33 سانتی متر در 23 سانتی متر  را جلو دست قرار می دهیم، کف آن را یک کاغذ روغنی می اندازیم سپس با فرچه روی کاغذ روغنی مقداری روغن مایع می مالیم.

مایه نان رولت را داخل قالب می ریزیم، قالب را به آهستگی تکان می دهیم تا مایع صاف و یکدست داخل قالب جا شود. سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده است قرار می دهیم و می گذاریم 30 دقیقه بپزد. بعد از پخت کامل و قبل از اینکه نان رولت در دمای بالا خشک شود، از فر بیرون می آوریم و نان رولت را با کاغذ روغنی زیر آن از قالب بیرون کشیده و روی حوله نمدار قرار می دهیم.

نان رولت را یکبار لوله می کنیم و بعد از 2 دقیقه آن را باز می کنیم. خنک که شد کاغذ روغنی را از نان رولت جدا می کنیم. ترکیب مارمالاد زردآلو و خامه را که درون یخچال گذاشته بودیم را بیرون می آوریم سپس با کاردک از مایه مارمالاد و خامه بر می داریم و یک سمت نان رولت می ریزیم و صاف می کنیم و نان را آهسته لوله می کنیم.

سپس شیرینی رولت را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سرد شده و آماده شود. سپس با میوه، مغزها و یا خامه تزیین می کنیم. نوش جان

رولت زردآلو

 

آخرین آموزش ها
برترین ها