haraj logo
جستجو

کیک پای سیب

مواد لازم :
آرد سفید : 150 گرمتخم مرغ : 2 عددوانیل : 1/4 قاشق چای خوریبکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوریقالب کاغذی : 5 عددکره : 100 گرمپودرقند : 125 گرمپودر دارچین : به مقدار لازمسیب : 1 عدد

به نام خدا..سلام به هاراجی های خوش ذوق ... پرانرژی ...


ابتدا فر را با دمای 170 درجه روشن کرده تا کاملا گرم شود سپس سیب را پوست کنده و به صورت دایره وار به ضخامت نیم سانتی برش می زنیم.

کیک پای سیب


زرده و سفیده تخم مرغ ها ها را جدا کرده و سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی دور تند هم می زنیم تا کاملا خودش را بگیرد.

 کیک پای سیب


کره را در دمای محیط 20 دقیقه نگه داشته تا ذوب و نرم شود سپس با پودر قند در ظرف مناسبی خوب هم می زنیم.

 


زرده تخم مرغ ها را به مواد ترکیبی کره و پودر قند اضافه کرده و هم می زنیم.

 


آرد الک شده و بکینگ پودر و وانیل را با الک کم کم به مواد اضافه کرده و همزمان هم می زنیم.

 کیک پای سیب


حال سفیده تخم مرغ ها را به مواد ترکیبی اضافه کرده و با لیسک مواد را هم می زنیم این مرحله شاید اول کمی دشوار باشد ولی کم کم خمیر شکل خودش را می گیرد.

کیک پای سیب

کیک پای سیب


حال قالب کاغذی را برداشته درون قالب گذاشته اول کمی مایه خمیر می ریزیم بعد کمی پودر دارچین پاشیده و یک حلقه سیب گذاشته بعد پودر دارچین پاشیده دوباره کمی مواد می ریزیم یک سوم قالب را خالی گذاشته چون کیک هنگام پختن به شدت پف می کند بعد درون فر به مدت 20 الی 30 دقیقه بگذارید.

 

کیک پای سیب

کیک پای سیب

در آخر بعد از برشته شدن کمی پودر قند بریزید و سپس میل کنید.نوش ... جان ...

آخرین آموزش ها
برترین ها