haraj logo
جستجو

پای سیب

مواد لازم :
آرد سفید : 150 گرمکره : 100گرمشکر : 1 لیوانتخم مرغ : 1 عددسیب : 2 عددوانیل : یک چهارم قاشق چای خوریپودر دارچین : چهار قاشق مربا خوریتخم مرغ : دو عدد

با سلام خدمت همراهان عزیز هاراجی . امروز برای شما عزیزان دستور پخت پای سیب را آماده کرده ایم .


ابتدا آرد و کره را در ظرفی ریخته و با همزن دستی آن را هم می زنیم تا آرد به صورت گلوله گلوله شود. و هنگامی که مخلوط به دست آمد آن را با دست خوب ورز می دهیم و سپس شکر را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد هم وانیل و یک عدد تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنیم و دوباره خوب هم می زنیم . هنگامی که خمیر آماده شد آن را درون یخچال قرار می دهیم .

پای سیب


هنگامی که خمیر را از یخچال بیرون آوردیم آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم و سپس خمیر را روی یک تخته یا یک سطح صاف که روی آن کمی آرد ریخته ایم می گذاریم و آن را با وردنه به صورت یکنواخت صاف می کنیم ( دقت کنید خمیر را بیش از حد نازک نکنیم که پاره شود.) سپس خمیری که صاف کرده ایم را درون قالب مخصوص پای سیب قرار داده و خمیر را به لبه های قالب می چسبانیم و بعد در ظرف دیگری سیب ها را نگینی خرد کرده و با دارچین و یک قاشق سوپ خوری شکر ترکیب می کنیم ومواد به دست آمده را روی خمیری که درون قالب قرار دارد می ریزیم . سپس خمیری که کنار گزاشته بودیم را با وردنه صاف کرده و روی مخلوط سیب و دارچین قرار می دهیم .

پای سیب


در انتها هم تخم مرغ اضافی را در ظرفی شکسته و با چنگال هم می زنیم و آن را با فرچه روی خمیر می زنیم . و بعد قالب را درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.

امیدوارم از دستور پخت پای سیب لذت برده باشید.نوش جان.

پای سیب

آخرین آموزش ها
برترین ها