haraj logo
جستجو

کیک سیب و بادام

مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عددشکر قهوه ای : سه چهارم پیمانهوانیل : نصف قاشق چایخوریکره : 1/3 پیمانهآب سیب : نصف پیمانهآرد : یک و نیم پیمانهپودر بادام : 3 قاشق غذاخوریبکینگ پودر : دو قاشق چایخورینمک : 1/8 قاشق چایخوریسیب : 3 عددخلال بادام : یک چهارم پیمانهشکر : 2 قاشق غذاخوریدارچین : یک و نیم قاشق چایخوریروغن : به میزان لازم


سیب ها را می شوییم و با پوست به شکل مکعب خرد می کنیم. روی سیب ها دارچین و شکر می ریزیم و هم می زنیم.

کیک سیب و بادام


تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر می شکنیم و هم می زنیم. شکر قهوه ای و وانیل را اضافه کرده با همزن خوب مخلوط می کنیم. کره را آب می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.


آرد را الک می کنیم و با بکینگ پودر و نمک و پودر بادام قاطی کرده و  به مواد اضافه می کنیم. خوب هم می زنیم. آب سیب را روی بقیه مواد اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا مواد یکپارچه شود.

کیک سیب و بادام


کف سینی یا قالب کیک را چرب می کنیم به این صورت که یا روغن می ریزیم یا کاغذ روغنی را در کف سینی پهن می  کنیم.

حالا مایه ی کیکی که آماده کرده ایم را در قالب مورد نظر می ریزیم. با قاشق روی مایه را صاف می کنیم.

مخلوط سیب های خرد شده و شکر را که قبلا آماده کرده ایم، روی سطح کیک می ریزم.

خلال بادام را در ماهیتابه می ریزیم و کمی حرارات می دهیم و روی مایه کیک اضافه می کنیم.

کیک سیب و بادام


فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم می کنیم و مایه کیک را داخل فر قرار می دهیم. یک ساعت بعد کیک آماده خواهد شد.

کیک سیب و بادام

آخرین آموزش ها
برترین ها