haraj logo
جستجو

فرنی با بادام

مواد لازم :
شیر : 1 کیلوشکر : 140 گرمبادام خرد یا آسیاب شده : 150 گرمآرد برنج : 80 گرمگلاب : 50 گرمهل ساییده شده : نصف قاشق چایخوری

فرنی تهیه شده با بادام غذایی مقوی بوده که برای بیماران، کودکان و همچنین زنان باردار و شیرده توصیه می شود.


در یک قابلمه آرد برنج را به تدریج درون یک کیلو شیر سرد ریخته و کاملا بهم می زنیم تا مایعی صاف و یکدست حاصل شود.

فرنی با بادام

سپس بادام پوست گرفته و آسیاب شده را به آن می افزاییم( می توانید خلال بادام را به همان شکل خلال شده استفاده کنید یا آن را اندکی بکوبید تا خرد شوند) و بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند، سپس گاز را روشن کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام بهم میزنیم تا مایع غلیظ شود و گوله نشود.

 فرنی با بادام


وقتی روی گاز خوب جوش آمد و چندین جوش زد گلاب و هل ساییده شده را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم(پس از ریختن گلاب و هل باید پس از یکبار هم زدن از روی حرارت بردارید تا عطر گلاب و هل از بین نرود). اکنون برای کشیدن در ظرف آماده است و با کمی خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم. 

فرنی با بادام


در صورت تمایل می توانید از ابتدا به جای آرد برنج از نشاسته استفاده کنید و دوقاشق غذاخوری نشاسته را داخل شیر سرد بریزید و پس از آنکه مایع یکدستی حاصل شد آن را روی حرارت قرار دهید.


برای رنگ فرنی می توان از زعفران نیز استفاده کرد که بستگی به سلیقه شما دارد.


این فرنی را نیز می توان با پودر پسته و پودر نارگیل هم تهیه کرد.

 فرنی با بادام

آخرین آموزش ها
برترین ها