haraj logo
جستجو

سالاد آکار

 

مواد لازم :
آب 1/3 لیوانسرکه سفید 1/3 لیوانزنجبیل پودر یا رنده شده 2 قاشق چایخورینمک 1 قاشق چایخوریشکر 3 و 1/2 قاشقپیاز کوچک ریز شده 1 عددکلم پیچ خرد شده 4 لیوانهویج خلال شده 3/4 لیوانخیار خلال شده 1 لیوان

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

تصویر

سالاد آکار

سالاد آکار به عنوان یک ترشی همراه غذا سرو می شود و منشا آن از کشور اندونزی می باشد. اگرچه این سالاد در کشورهای مالزی و سنگاپور نیز مورد مصرف قرار می گیرد. سالاد آکار را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.

 

طرز تهیه: آب و سرکه را در یک ظرف بجوشانید و شکر را به آن اضافه کرده و (مانند سکنجبین) در آن حل کنید. سپس هنگامیکه مایع شفاف شد، آن را از روی حرارت بردارید.

 

پیاز، کلم پیچ، هویج و خیار را در ظرف سالاد بریزید و مایع سرکه را روی آن بریزید. نمک و زنجبیل را روی آن بپاشید و سالاد را سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها