haraj logo
جستجو

'گراتن سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : 1 کیلوگوشت چرخ کرده : 150گرمقارچ : 4عددفلفل دلمه ای : نصف یک عددپیاز : 2عددرب گوجه : یک قاشق غذاخوریپنیر پیتزا : 300گرمآرد : 2 قاشق غذاخوریکره : 2 قاشق غذاخوریشیر : 2لیوانزردچوبه : 1 قاشق چایخوریادویه کاری : 1 قاشق چایخورینمک و فلفل : به مقدار لازمآب : 1 لیتر

این غذا به شدت خوشمزه و ساده و در عین حال یه غذای عالی برای میهمانی هاست. پس حتماً آن را امتحان کنید و لذت ببرید.


ابتدا سس بشامل را آماده کنید. البته دستور این سس را در پست های قبلی گذاشته ام ولی باز اینجا برایتان خواهم نوشت. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد.بعد کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کمی زرد شود سپس شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و تا جایی که مثل فرنی غلیظ شد ادامه دهید سپس شعله را خاموش کنید.

گراتن سیب زمینی


حال مواد گوشتی را آماده کنید. پیاز را نگینی خرد کرده تفت دهید بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ های  ورقه ای شده و فلفل دلمه ای خردشده را اضافه و تفت دهید.بعد از سرخ شدن آن ها زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از تفت دادن آنها شعله را خاموش کنید.


حال سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل حلقه ای خرد کنید. سپس قابلمه ای را با یک لیتر آب بگذارید روی حرارت تا جوش بیاید سپس سیب زمینی ها را به همراه کمی نمک اضافه کنید. پس از ده دقیقه در حدی که سیب زمینی ها آب پز شوند شعله را خاموش کنید.

گراتن سیب زمینی


کف و بدنه ی ظرف مورد نظرتان را با سس بشامل آغشته کنید. یک لایه سیب زمینی و روی آنها مقداری از مواد گوشتی را بریزید.بعد کمی پنیر پیتزا و سس بشامل و بعد دوباره سیب زمینی، مواد گوشتی، پنیر و ... تا تمام مواد تمام شوند. در آخر بقیه سس بشامل را بریزید و بعد با پنیر پیتزا آن را بپوشانید.

گراتن سیب زمینی


فر را از نیم ساعت قبل با دمای 180درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس ظرف را درون فر قرار دهید. نیم ساعت برای آن کافیست. دو دقیقه آخر را نیز گریل را روشن کنید.

گراتن سیب زمینی

آخرین آموزش ها
برترین ها