haraj logo
جستجو

کتلت

مواد لازم :
سب زمینی : ۲ عدد بزرگگوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفن و گوساله ) : ۴۰۰ گرمپیاز : ۱ عدد متوسطتخم مرغ : ۱ عددنمک و زرد چوبه : به مقدار لازمادویه : به مقدار لازمپودر سیر : به مقدار لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمگوجه فرنگی : ۲ عدد بزرگ


ابتدا سیب زمینی هارو پوست گرفته و میزاریم تو آب که بپزه البته احتیاج به آب زیاد نیست و  خیلی کم بهش نمک میزنیم و بعد از این که سیب زمینی ها پخت آنها رو با قسمت ریز رنده ، رنده میکینم و میزاریم کنار.


پیاز را پوست کنده و داخل ظرفی که سیب زمینی هارو رنده کردیم رنده میکنیم و بعد گوشت را اضافه کرده و ورز میدهیم ،بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا کامل مخلوط شود بعد از آن ادویه و نمک و زرد چوبه و  پودر سیر را اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم تا کامل مخلوط و یکدست بشه البته تو این مرحله بهتره نمکشو بچشیم که کم نباشه چون مزه این غذا کامل به چاشنی هاش هستش.

کتلت


ماهیتابه تفلون و نسوزی را انتخاب کرده (تا موقع سرخ شدن کتلت ها به مشکل و چسبندگی مایع کتلت برنخوریم ) و داخلش روغن سرخ کردنی ریخته و میزاریم داغ بشه و بعد کتلت ها رو فرم داده و یکی یکیداخل روغن داغ  میریزم تا سرخ بشن و کامل دو طرف کتلت طلایی بشه و بعد از سرخ شدن کتلت ها آن ها را در ظرف جدا گانه ای میچینیم و سر آخر نوبت به سرخ کردن گوجه هامون میرسه .در این جا گوجه هامون رو  شسته و بعد به صورت عرضی حلقه کرده و داخل روغن سرخ میکینم و موقع سرو غذا کنار کتلت ها سرو میکنیم.کتلت گوشت رو با هر نوع مزه ای میشه سرو کرد هم ماست هم سبزی خوردن و هم سالاد ،چه سالاد شیرازی چه سالاد فصل یا همون سالاد کاهو که در اینجا من از سالاد کاهو استفاده کردم. نوش جان.

کتلت

کتلت

 

آخرین آموزش ها
برترین ها