haraj logo
جستجو

پلو شوشتری

مواد لازم :
برنج : ۱ کیلوگرملوبیا چشم بلبلی : ۲ لیوانشوید تازه : ۲ لیوانپیاز : ۱ عددزعفران دمکرده : به میزان لازمادویه ، نمک ، فلفل : به میزان لازمروغن سرخ کردنی : به مقدار لازمزرد چوبه : به مقدار لازمفیله مرغ : نیم کیلو


ابتدا لوبیا چشم بلبلیمونو میشوریم و میزاریم از قبل یه چند ساعتی خیس بخوره و طی این چند ساعت آبشم عوض میکنیم تا نفخشم بگیره بعد یه قابلمه ای رو آب میکنیم و لوبیا ها رو میریزیم داخلش تا بپزه، سپس فیله های مرغمون رو خوب میشوریم و به صورت مربع مربع تکه تکه میکنیم و پیازمون رو برمیداریم نگینی خرد میکنیم ،یه تابه رو میزاریم رو گاز روغن میریزیم بعد پیازمون رو میریزیم تو تابه و سرخش میکنیم کمی سبک شد یه کم زردچوبه میزنیم و لی نه خیلی زیاد و میزاریم تا طلایی بشه بعد پیازمون رو میریزیم تو یه بشقاب میزاریم کنار و فیله هامون میریزیم داخل روغن و تفت میدیم سپس زعفران دمکرده و نمک وفلفل و ادویه رو هم بهش اضافه میکنیمو پیاز سرخ کردمونم میریزیم روش و یک لیوان آب هم میریزیم و میزاریم فیله ها کامل بپزه و آبی که ریختیم تبخیر بشه و زمانی که کامل خشک شد شوید تازه یا به جاش یک لیوان شوید خشک رو همراه با لوبیا چشم بلبلی پخته شده اضافه میکنیم.

پلو شوشتری

پلو شوشتری


برنجمون رو چون میخواهیم آبکش کنیم، از چند ساعت قبل با نمک زیاد خیس میکنیم وبعد میشوریمش تا نمک  اضافیش بره ویه قابلمه رو آب میکنیم و میزاریم رو گاز تا جوش بیاد زمانی که جوش اومد برنجمون رو با کمی نمک میریزیم داخلش ،بهترین زمان آبکش کردن برنج موقعی هستش که وقتی ۱ دونه برنج رو برمیداریم و از وسط نصف میکنیم وقتی یه نقطه سفید داخلش بود اون لحظه بهترین موقع آبکش کردن هستش و برنج رو آبکش میکنیم  و میزاریم کنار. حالا قابلمه رو برمیداریم کفشو چرب میکنیم و مقداری از برنج رو میریزیم و روش از مواد فیله ها میریزیم و مجدد یک لایه برنج یک لایه مواد و بعد کمی آب روغن میدیم رو برنج و میزاریم برای دم بعد از ۴۵ دقیقه غذامون آماده است.

پلو شوشتری

آخرین آموزش ها
برترین ها