haraj logo
جستجو

پادرازی

مواد لازم :
روغن مایع : 40 گرمکره : 85 گرمپودر قند : 75 گرمتخم مرغ : یک عددآرد گندم : 80 گرمآرد برنج : 65گرمآرد نخودچی : 55 گرمپودر هل : به مقدار لازمعسل : به مقدار لازمزرده تخم مرغ : یک عددکنجد : به مقدار لازمپودر پسته : به مقدار لازمزعفران : به مقدار لازم


ابتدا کره آب شده و روغن رو درون یک ظرف مناسب میریزیم و پودر قند رو بهشون اضافه می کنیم. با هم زن با دور تند هم می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه. بعد پودر هل و تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه می کنیم. هر سه آرد گندم و برنج و نخود چی رو سه بار الک می کنیم تا خوب ترکیب و یک دست بشن. حالا آرد رو آروم آرئم به مخلوط اضافه و با دست به آرومی ورز میدیم. خمیر رو داخل سلفن می پیچیم و به مدت یک ساعت میذاریم داخل یخچال بمونه و استراحت کنه.

پادارزی


خمیر رو از یخچال خارج می کنیم و روی تخته آرد پاشیده شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر یا همون پنج میلی متر باز می کنیم. با قالب زبان قالب می زنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم. فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ می کنیم. شیرینی ها رو داخل سینی میذاریم و میذاریم داخل فر به مدت 15 دقیقه بپزه.


وقتی که شیرینی ها پخت شون کامل شد توی یه ظرف کمی روغن مایع و زعفران و پودر پسته و زرده تخم مرغ و عسل رو با هم مخلوط می کنیم و با قلمو روی شیرینی ها می مالیم. با چنگال طرح های عمودی می زنیم و این بار فر رو با دمای 200 درجه داغ می کنیم و به مدت 5 دقیقه میذاریم تا روش طلایی بشه. 

پادارزی

آخرین آموزش ها
برترین ها