haraj logo
جستجو

شامی لپه

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلوپیاز : 1 عدد بزرگسیب زمینی : 1 عدد بزرگلپه : 1 پیمانهنمک،فلفل،زردچوبه : به میزان دلخواهپودر زیره : به میزان دلخواهتخم مرغ : 1 عددپودر نان خشک : 2 قاشق غذاخوریآب : 3 پیمانهروغن سرخ کردنی : 1 پیمانه


جهت تهیه شامی لپه، ابتدا یک پیمانه لپه را به خوبی پاک کرده، شسته و چندین ساعت قبل از پخت آن را خیس دهید تا نرم و بدون نفخ شود.


لپه ها را بعد از خیس دادن، با سه پیمانه آب به خوبی بپزید.


پس از پخته شدن لپه ها، آنها را آبکش کرده و پس از خنک شدن داخل دستگاه آسیاب چرخ کنید تا حالت خمیری شکل به خود بگیرد.

شامی لپه


یک عدد سیب زمینی بزرگ را با دنده متوسط رنده کرده و آب آن را بگیرد.


یک عدد پیاز بزرگ را نیز مانند سیب زمینی با دنده متوسط رنده کرده و آب آن را جدا نمایید.


سیب زمینی و پیاز رنده شده را داخل ظرفی گود ریخته و سپس گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه نمایید.

شامی لپه


نمک، فلفل، زردچوبه، پودر نان خشک، لپه های چرخ کرده، پودر زیره را نیز به ترکیبات داخل کاسه اضافه نمایید.


سپس یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و با مواد مخلوط نمایید.

شامی لپه


در این مرحله تهاراجترکیبات را به خوبی با دست حداقل برای یک ربع ورز دهید و حدود نیم ساعتی هم داخل یخچال قرار دهید تا مایه گوشت قوام پیدا کند.

شامی لپه


داخل یک تابه به میزان لازم روغن سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن، مایه گوشت را با دست به صورت بیضی شکل درآورده و داخل روغن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن شامی ها آنها را روی دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافی آن جذب شود. سپس آن را داخل بشقاب سرو نمایید.

شامی لپه

شامی لپه شما آماده است... نوش جان

شامی لپه

آخرین آموزش ها
برترین ها