haraj logo
جستجو

برشتوک

مواد لازم :
آرد نخودچی : 200 گرم آرد سفید : 200 گرم کره : 200 گرم پودرقند : 200 گرم پودر دارچین : به مقدار لازم شکلات تخته ای : 200 گرم


ابتدا آرد مون رو داخل ماهی تابه روی حرارت یا داخل سینی فر داخل فر کمی تفت می دیم. من از گزینه اول استفاده کردم. اول آرد رو د اخل یه ماهی تابه تفت می دیم. وقتی که آرد کمی رنگش قهوه ای شد از خامی در اومد دیگه دست نگه میداریم. حالا آرد رو الک میکنیم تا اگر توش گلوله ای هست صاف بشه و یک دست بشه. کره رو می ذاریم تا نرم بشه. داخل غذا ساز کره و پودر قند مون رو می ریزیم و هم می زنیم تا پوک و سبک بشه و کرم رنگ بشه. وقتی که بافت سبکی به خودش گرفت آمادست که آرد رو بهش اضافه کنیم. کمی پودر دارچین به آرد اضافه می کنیم و آرد رو در چن مرحله به کره و پودر قند اضافه می کنیم. حالا خمیر به دست اومده رو به مدت 2 ساعت می ذاریم داخل یخچال تا بمونه.


شکلات تخته ای مون رو به روش بنماری آب می کنیم و توی قالب های سیلیکونی که از قبل با کمی روغن چرب شده می ریزیم. اضافه شکلات رو می ریزیم میذاریم تا شکلات کمی خودش رو داخل یخچال بگیره. برشتوک مون رو از یخچال در میاریم و کمی ورز میدیم اگر خیلی پودری بود کمی دیگه کره بهش اضافه می کنیم تا انسجام بهتری داشته باشه. بعد از 5 دقیقه قالب رو از یخچال در میاریم و برشتوک ها رو توی قالب ها می ریزیم و میذاریم دوباره داخل یخچال تا حسابی شکل بگیره.

برشتوک


برشتوک ها رو از یخچال در میاریم و با دقت از قالب در میاریم تا نشکنه بعد روش رو با کمی پودر پسته یا هر چی که دوست داشتین تزیین کنید. 

برشتوک

آخرین آموزش ها
برترین ها