haraj logo
جستجو

باقلا قاتق گیلانی

مواد لازم :
باقالی : 300 گرمشوید : 250 گرمسیر : 1 بوتهتخم مرغ : 4 عدد

ابتدا باقلای تازه را با مقداری آب بپزید، چون تازه هستن زمان پخت کمی خواهند داشت. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و به صورت ریز رنده یا خرد کنید. در ماهی تابه مقداری روغن ریخته و سیرها را به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس شوید خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس باقلا را همراه با آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا باقلاها در غذا له شود، در آخر نیز تخم مرغ ها را به غذا اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا تخم مرغ بپزد. این غذای محبوب گیلکی را با کته یا نون و ماست نوش جان کنید.

باقلا قاتق

آخرین آموزش ها
برترین ها