haraj logo
جستجو

باسلوق

مواد لازم :
شکر : یک پیمانهآب : دو پیمانهپودر ژلاتین : 2قاشق سوپ خوریپودر نشاسته : 53گرمگلاب : نصف پیمانهجوهر لیمو : یک چهارم قاشق چای خوریپودر نارگیل : به مقدار لازمگردو : به مقدار لازمروغن : 2قاشق غذا خوری


ابتدا نشاسته مون رو با یک لیوان آب اضافه که داخل دستور نیست خیس  می کنیم و می ذاریم تا ته نشین بشه. توی ظرف دیگه یک لیوان آب و شکر مون رو می ذاریم تا جوش بیاد و شکر حل بشه. وقتی جوش اومد گلاب مون رو هم اضافه می کنیم. پودر ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب می ذاریم روی بخار آب و هم می زنیم تا ژلاتین حل بشه. نشاسته ها که ته نشین شدن به آرومی آب روی نشاسته ها رو خالی می کنیم. کامل این کار رو انجام می دیم تا فقط نشاسته باقی بمونه. با این کار ترشی نشاسته گرفته میشه. حالا با یه لیوان آب مخلوطش می کنیم و به آب و شکر در حال جوش اضافش می کنیم. خوب هم می زنیم. تا جایی که مواد سفت بشه و توی ظرف جمع بشه. حتماً باید با شعله ملایم این کار انجام بشه. هر چه قدر حرارت بیشتر باشه آب زود تر کشیده میشه و باسلوق طعم خوبی نخواهد داشت. پس بهتره که با حوصله این کار انجام بشه و دائم هم زده بشه.به طور تقریبی یک و نیم ساعت طول می کشه. وقتی که شروع به جمع شدن کرد جوهر لیمو و ژلاتین رو با هم مخلوط و به نشاسته اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا سفت بشه.


وقتی که نشاسته آماده شد حالا از روی حرارت برش می داریم. من از قالب یخ استفاده کردم. با روغن کمی چرب کردم و پودر نارگیل زدم و یک تکه گردو تهش گذاشتم. از مواد نشاسته داغ برداشتم و داخل قالب ها گذاشتم. بعد از قالب زدن می ذاریم یخچال تا خودش رو بگیره.

باسلوق


باسلوق ها رو از یخچال در میاریم. دور قالب رو با چاقو جدا می کنیم و به راحتی باسلوق ها در میان.

اگر زود باسلوق ها رو از روی حرارت بردارید باعث میشه آب داخلش بمونه و بعد از چند روز حتی اگه داخل یخچال باشه باز کپک بزنه.

باسلوق

آخرین آموزش ها
برترین ها