haraj logo
جستجو

البالو پلو

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانهالبالو : 500گرمروغن : به مقدار لازمخلال پسته وبادام : به مقدار لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازمزرشک : به مقدار لازمگوشت چرخ کرده : به دلخواهپیاز : 1 عدد


ابتدا در مرحله اول چهار پیمانه برنج رو با مقداری اب و نمک خیس می کنیم  تا برنج کمی با  نمک  مزه دار شود و کنار می گذاریم و سپس یک قابلمه از اب پر می کنیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش اید.

سپس در یک ظرف دانه های البالو را می گیریم  به طوری  که خیییلی له نشود و کنار می گذاریم.

 

آلبالو پلو


در این مرحله یک پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ و طلایی رنگ شود و سپس زمانی که سرخ و طلایی رنگ شد به ان نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه می کنیم  تا جذب هم شوند و بعد از ان البالو هایی که دانه ان را گرفته بودیم به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود و طعم بگیرد و بعد از چند دقیقه از روی حرارت اجاق گاز بر می داریم.


در این مرحله زمانی که اب قابلمه برنج جوشید به ان برنج را اضافه می کنیم و چند دقیقه ای اجازه  می دهیم تا زیر حرارت اجاق گاز برنج نرم شود وقد بکشد و زمانی که خوب اماده شد ان را از روی حرارت بر میداریم و ابکش می کنیم.

بعد کف قابلمه را با روغن چرب می کنیم و می توانیم از سیب زمینی یا نان لواش برای کف قابلمه به عنوان ته دیگ استفاده کنیم و بعد در ظرفی برنج ابکش کرده را با مخلوط البالویی که اماده کردیم مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم تا برنج رنگ دار شود و سپس در قابلمه می ریزیم و دمکنی را روی ان می گذاریم. نوووش جاااان


برای تزیین البالو پلو می توانیم از خلال پسته و بادام و زرشک و گوشت چرخ کرده استفاده کنیم.

 

آلبالو پلو

آلبالو پلو

 

آخرین آموزش ها
برترین ها